Anasayfa /  Foto Galeri

Salma Hayek'ten yürek hoplatan fotoğraflar

53 yaşındaki ünlü oyuncu Salma Hayek Instagram hesabından paylaştığı kalça fotoğrafıyla yürek hoplattı.

Salma Hayek'ten yürek hoplatan fotoğraflar - Sayfa 1

Salma Hayek'ten yürek hoplatan fotoğraflar

Salma Hayek'ten yürek hoplatan fotoğraflar - Sayfa 2

Salma Hayek Instagram hesabından cesur pozlarına devam ediyor. Hollywood'un esmer güzelleri arasında olan yıldız oyuncu Salma Hayek sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. 53 yaşındaki dünyaca ünlü isim güzelliği ile herkesi kendisine hayran bırakıyor. Instagram hesabından cesur pozlar vermekten çekinmeyen yıldız isim siyah kurdele şeritli transparan elbisesiyle kalça pozu verdi. Ünlü oyuncuya Samuel L. Jackson başta olmak üzere birçok oyuncudan yorum geldi. Güzel oyuncunun bu pozu kısa sürede 800 bine yakın beğeni aldı.İşte Salma Hayek'in sosyal medyaya damga vuran cesur pozu; 

Salma Hayek'ten yürek hoplatan fotoğraflar - Sayfa 3

Başarılı oyuncu, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabında 12 milyon takipçi sayısına ulaşınca, hayranlarına akupunktur yaparken çektiği çıplak fotoğrafı paylaşarak teşekkür etmişti. Yıldız oyuncu fotoğrafı İngilizce ve İspanyolca şu başlık ile paylaştı: "Destek ve sevginiz için teşekkür ederim. 12 milyona ulaşmamı sağladınız. Sağlık ve iyilik için yapılan her iğne sizden birer milyonu temsil ediyor." 

Salma Hayek'ten yürek hoplatan fotoğraflar - Sayfa 4

SALMA HAYEK KİMDİR?

2 Eylül 1966 tarihinde, Coatzacoalcos, Veracruz, Meksika'da dünyaya geldi. Babası Sami Hayek, Lübnan asıllı zengin bir işadamı, annesi Diana Jimenez ise opera sanatçısıydı. Çok genç yaşlarda aktris olmak istediğini anlayan Hayek, lise eğitimini tamamladıktan sonra bu amacını gerçekleştirmek için kendini daha da hazır hissetmeye başladı. Seksenlerin sonunda "Teresa" adlı bir operada aldığı rol ile adından söz ettirmeye başladı.