Anasayfa /  Foto Galeri

Salih Uçan itiraf etti! Roma'da iki yıl kaybettim

Salih Uçan itiraf etti! Roma'da iki yıl kaybettim - Sayfa 1

Sezon başında Fenerbahçe'den İtalya Serie A ekiplerinden Empoli'ye kiralık olan giden Salih Uçan, Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) sorularını yanıtlayarak, ikinci Çizme deneyimini, kendisinden beklenen patlamayı neden gerçekleştiremediğini anlattı ve kariyerindeki eksileri-artıları değerlendirdi. Sezon başında Fenerbahçe'den İtalya Serie A ekiplerinden Empoli'ye kiralık olan giden Salih Uçan, Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) sorularını yanıtlayarak, ikinci Çizme deneyimini, kendisinden beklenen patlamayı neden gerçekleştiremediğini anlattı ve kariyerindeki eksileri-artıları değerlendirdi.

Salih Uçan itiraf etti! Roma'da iki yıl kaybettim - Sayfa 2

AS Roma'daki iki yılını (2014-16) "kayıp" olarak niteleyen Uçan, Empoli macerasının kendisine Milli Takım'ın kapılarını açacağına inandığını dile getirdi. Uçan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirdiği gerekçesiyle Almanya'da sert tepkilerle karşılaşan Mesut Özil'e de "Ona haksızlık yapıldı. Ben de Cumhurbaşkanı ile fotoğraf çektirirdim" diye destek verdi.

Salih Uçan itiraf etti! Roma'da iki yıl kaybettim - Sayfa 3

Roma'daki iki sezonun ardından Fenerbahçe'ye döndükten sonra İsviçre'nin Sion takımına ve bir sezon sonra da Empoli'ye kiralanan 24 yaşındaki Salih Uçan, yaklaşık 100 yıllık mavi-beyazlı ekibin Carlo Castellani Stadyumu'ndaki antrenmandan önce Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel bir açıklamalarda bulundu.

Salih Uçan itiraf etti! Roma'da iki yıl kaybettim - Sayfa 4

Salih, saç şeklini, tarzını değiştirmişsin. Takımını ve bir kez daha ülkeni de değiştirdin. Yeni hayatın nasıl gidiyor? Yaklaşık 3 ay olmak üzere buraya geleli. Empoli küçük bir şehir, alışmak kolay oldu. Daha önce Roma'da da yaşamıştım zaten bu yüzden dil sorunum da yok. Arkadaşlarımla hemen kaynaştım, sıkıntı olmadı. Saçlarımı da kestim, küçüklüğümden beri her zaman kıvırcık kullandım. Fenerbahçe'de de bir ara denemiştim, bu kadar kısa olmasa da. Olumlu geri dönüşler aldım. Genelde güzel olduğunu söylediler. Şimdilik böyle devam edeceğim. Sonra eski haline döner, uzatır mıyım, bakalım uzatabilirim de. Kıvırcık çok genç gözüküyorsun, 17-18 yaşında gibisin, kestir, diyorlardı. Ben de böyle bir karar aldım.