Anasayfa /  Medya /  Dizi

Şahane Hayatım'da Şebnem ve didem arasındaki savaş alevlendi!

Kadrosu ve entrika dolu hikayesiyle izleyicileri çarşamba akşamları NOW’a kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’ dizisi, 28. bölümüyle ekranlara geldi. Şebnem ve Didem birbirlerine savaş açarken Didem Şebnem’in üzerine çocuklar kozuyla geldi.

Abone ol
Abone ol 24 Mayıs 2024 00:52

Şahane Hayatım'da Şebnem ve didem arasındaki savaş alevlendi!

Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’ dizisinin dün gece NOW’da yayınlanan 28. bölümünde olaylar karıştı.  Şebnem’in Didem’in herkesten sakladığı annesini ortaya çıkarmasıyla deliye dönen Didem gözünü kararttı ve Şebnem’i çocuklarından ayırmak için bir plan yaptı. 

 
Didem’in Onur’la evlendiğini söylemesinin üstüne Şebnem ve Melisa şaşkınlık içinde Didem’le tartışırken Onur da tartışmaya dahil oldu. Ahmet’le eve gelen Mesut Onur’la yaptığı özel konuşmanın ardından Şebnem’i de alıp Melisa ve Ahmet’le beraber gitti. Mesut Şebnem’e evden taşınmayı teklif ederken Şebnem kesin bir dille karşı çıktı ve Melisa ile beraber Didem’e karşı savaşacaklarını söyledi. Melisa’nın Aysel’le yaptığı telefon konuşmasında Aysel Şebnem ve Melisa’yı eve çağırıp onlara birlik olma teklifinde bulundu.

Eve dönen Şebnem Onur’un Didem’le çocukları alıp yemeğe götürdüğünü öğrenince deliye döndü ve gittikleri mekana gidip Didem’e saldırdı. Aysel’in de geldiği mekanda Şebnem’in gidişinin ardından Aysel Şebnem ve Melisa ile yaptıkları gizli plan doğrultusunda Didem’e bir röportaj ayarladığını söyledi. Didem’in dergide röportajı çıktığı esnada Şebnem’de Melisa’yı alıp bir pavyona Didem’in annesi Firuze’yi görmeye gitti. Firuze’yle yıllar sonra hasret gideren Şebnem ona Didem’i kendine getirmek için bir ders vermek istediğini ve bu konuda da ondan yardım istediğini söyledi. Şebnem, Melisa, Mesut ve Ahmet Aysel’in evinde verilen davete gelen geldi.

Sahneye çıkan Didem tıpkı Şebnem’in daha önce yaptığı konuşmaya çok benzer bir konuşma yaptığı esnada bahçeden içeri giren annesi Firuze’yi görünce şok oldu. Anında annesinin yanına giden Didem ondan gitmesini istese de Firuze’nin hiç de gitmeye niyeti yoktu. Firuze sahneye çıktığı gibi Didem’le geçmiş hayatlarına dair her şeyi anlattı. Sinirden deliye dönen Didem tam Şebnem’e saldıracağı esnada Mesut ve Onur Didem’e engel oldu. Tartışma devam ederken Melisa’nın suyunun gelmesiyle Mesut, Onur ve Ahmet onu hastaneye yetiştirdiler ve Melisa doğum yaptı.

Annesini görmeye giden Didem ondan da istediği karşılığı göremedi ve Şebnem’e karşı yeni bir plan yaptı. Roho’yu kardeşini ihbar etmekle tehdit eden Didem, Mesut ve Şebnem’in içeceğine katması için Roho’ya uyku ilacı verdi. Onlar uyuduktan sonra eve giren Didem masanın üstüne uyuşturucu maddeler bırakarak polisi arayıp ihbar etti. Mesut’ların evine polis geldiğini gören Onur koşup eve gitti. Sosyal hizmetlerin çocuklar için devreye girmemesi adına Didem’in dolduruşuyla Onur velayet davası açmaya karar verdi. 

 
Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüboğlu gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan dizide Cansel Elçin ve Nilgün Belgün de konuk olarak yer alıyor.

 

Hikayesi ve kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen ‘Şahane Hayatım’ her Çarşamba akşamı NOW’da.

Yorumlar