Anasayfa /  Foto Galeri

Safir'de Feraye, Yaman ve Ateş arasında yaşanalar ipleri koparacak

Yeni sezonun iddialı dizisi Safir, Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül’ün paylaştığı atv'nin iddalı dizisi Safirde heyacan dorukta. Safir'de Feraye, Yaman ve Ateş arasında yaşanalar ipleri koparacak

Safir'de Feraye, Yaman ve Ateş arasında yaşanalar ipleri koparacak - Sayfa 1

Safir'de Feraye, Yaman ve Ateş arasında yaşanalar ipleri koparacak

Yeni sezonun iddialı dizisi Safir, Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül’ün paylaştığı atv'nin iddalı dizisi Safirde heyacan dorukta.

Safir'de Feraye, Yaman ve Ateş arasında yaşanalar ipleri koparacak - Sayfa 2

atv’NİN YENİ DİZİSİ “SAFİR” İKİNCİ BÖLÜMÜYLE EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU

Yeni sezonun iddialı dizisi Safir, Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen dizi oldu.

Safir gece boyunca sosyal medya gündeminden de düşmedi. Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla çok konuşulan dizinin ikinci bölüm etiketi #Safir bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve bölüm sonuna kadar listede kalmayı başardı.

Safir'de Feraye, Yaman ve Ateş arasında yaşanalar ipleri koparacak - Sayfa 3

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül’ün paylaştığı dizinin yapımını NTC Medya üstlenirken, etkileyici hikayesi ise Burcu Över ve Gül Abus Semerci’ye ait. Senaryosunu Burcu Över’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Semih Bağcı oturuyor. 

Safir'de Feraye, Yaman ve Ateş arasında yaşanalar ipleri koparacak - Sayfa 4

Safir dizisinin ikinci bölümünde neler oldu?

Ateş, Feraye’nin sırrını saklar ve bebekten kimseye söz etmez. Yaman, Aleyna’ya yıldırım nikahı kıyar. Feraye bebeği gizlice dünyaya getirmek için İstanbul’a gitme planı yapar.