Anasayfa /  Foto Galeri

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili Seccad Yeşil'in cinayet sonrası yaptığı şoke eden paylaşımı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlılarından Seccad Yeşil'in, Mahmutyazıcıoğlu'nun Ece Erken ile evlendiği gün yaptığı paylaşımı dikkat çekmişti. Her yerde aranan katil zanlısı Yeşil’le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili Seccad Yeşil'in cinayet sonrası yaptığı şoke eden paylaşımı - Sayfa 1

İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübünün eski yöneticilerinden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 28 Ocak'ta son yolculuğuna uğurlanmış, cinayetle ilgili 11 kişi gözaltına alınmıştı. Bununla birlikte geçen günlerde katil zanlılarından Seccad Yeşil'in aylar önce yapmış olduğu bir paylaşım gündeme gelmiş, akıllarda soru işareti bırakmıştı. Yeşil ile ilgili son dikkat çeken olay ise sosyal medya hesabını kapatması oldu. Seccad Yeşil her yerde aranıyor.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili Seccad Yeşil'in cinayet sonrası yaptığı şoke eden paylaşımı - Sayfa 2

İstanbul'daki balık restoranında vurularak öldürülen Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Mahmutyazıcıoğlu ortağı olduğu balıkçıda silahlı saldırıya uğramış, ünlü avukat, tüm çabalara rağmen yaşamını yitirmişti. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili Seccad Yeşil'in cinayet sonrası yaptığı şoke eden paylaşımı - Sayfa 3

Türkiye'yi sarsan olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatılırken emniyetten yapılan açıklamada Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge isimli şahısların olay yerinde oldukları, tetiği çekenin ise Kadir Yasak olduğu belirlenmişti. Cinayetle ilgili 11 kişinin gözaltına alındığı kaydedilirken aralarında Seccad Yeşil'in de olduğu kişilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili Seccad Yeşil'in cinayet sonrası yaptığı şoke eden paylaşımı - Sayfa 4

TETİĞİ KADİR YASAK ÇEKTİ
Polisin güvenlik kamera incelemesinde şüphelilere ilişkin şu detaylar çıktı: Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge olay yerindeydi. Silahı ateşleyen isim Kadir Yasak'tı.