Anasayfa /  Foto Galeri

Sadakatsiz'in yıldızı Özge Özder anne oldu

Üç yıl önce müzisyen Sinan Güleryüz ile nikah masasına oturan Özge Özder, ilk bebeğini kucağına aldı. Ünlü çift, güzel haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Sadakatsiz'in yıldızı Özge Özder anne oldu - Sayfa 1

Son dönemde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisiyle adından söz ettiren Özge Özder ile eşi Sinan Güleryüz, bebeklerine kavuştu. Çiçeği burnunda anne, müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi.

Sadakatsiz'in yıldızı Özge Özder anne oldu - Sayfa 2

KIZININ ADI BELLİ OLDU 
Doğum haberini sosyal medya hesabı üzerinden veren 42 yaşındaki oyuncu, hamileyken verdiği pozuna, "Kucağımızdasın artık... Hoş geldin ay kızım..." notunu düştü.

Sadakatsiz'in yıldızı Özge Özder anne oldu - Sayfa 3

Kızına Eva Luna adını veren Özder'e paylaşımının ardından tebrik mesajları yağdı. Sinan Güleryüz ise haberi, "Ailemize, hayatımıza, yuvamıza, hoş geldin... Benim Ay Tanrıçam, güzel yüzlüm..." notuyla paylaşt

Sadakatsiz'in yıldızı Özge Özder anne oldu - Sayfa 4

HAYRANLARINA BÖYLE SESLENDİ 
Ardından bir paylaşım daha yapan Özge Özder, "Tüm merak edenlere... Luna bebek ve biz çok iyiyiz... Çok şükür… Bu süreçte duaları ve iyi dilekleriyle bize yoldaşlık eden tüm güzel kalplere bin teşekkür.Anne olmak isteyen herkes için bol bol dua ettim bugün... Hepinizi sevgiyle kucaklarım canlarım..." dedi.