Anasayfa /  Medya

Sadakatsiz yeni sezonuyla ekrana döndü!

Kanunsuz Topraklar dizisi ekran macerasına başlarken, Sadakatsiz ise yeni sezonuyla ekrana döndü. Peki çarşamba reytingleri nasıl etkilendi?

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2021 13:46

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz yeni sezon ilk bölümüyle izleyiciyle buluşurken, yeni dizi Kanunsuz Topraklar da ekran macerasına başladı.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Faruk Teber’in, senaryosunu ise Zülküf Yücel’in üstlendiği FOX’un yeni dizisi 'Kanunsuz Topraklar', dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekran macerasına başladı.

Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin paylaştığı Kanunsuz Topraklar dizisinin ilk bölüm reyting sıralaması şöyle:

Total: 4
AB: 5
20+ABC1: 3

Kanal D'nin geçen sezona damga vuran Sadakatsiz dizisi de dün akşam yeni sezon ilk bölümünün izleyici karşısına çıktı.

Medyapım ve Mednova’nın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği Sadakatsiz dizisi, yeni sezon ilk bölümüyle, tüm kategorilerde ilk sırada yer aldı.

Esra Erol'un sunduğu, atv'nin sevilen programı Esra Erol'da; Total'de ikinci sırada yer alırken, AB'de sekiz ve 20+ABC1'de de altıncı oldu.

TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye; Total'de altıncı, AB'de üçüncü ve 20+ABC1'de de dördüncü sırada yer aldı.

Selçuk Tepeli FOX Ana Haber ise; Total'de yedinci, AB'de dördüncü ve 20+ABC1'de de ikinci sırada yer alarak, günün en çok izlenen haber bülteni oldu.

 

29 Eylül 2021 Çarşamba reyting sonuçları: TOTAL

29 Eylül 2021 Çarşamba reyting sonuçları: AB

29 Eylül 2021 Çarşamba reyting sonuçları: 20+ABC1

Etiketler dizi film reyting
Yorumlar