Anasayfa /  Foto Galeri

Sadakatsiz dizisi sosyal medyayı salladı! İşte diziye damga vuran o sahne!

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerde oynadığı Sadakatsiz dizisi 2. bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz'de eşi Volkan'ın kendisini Derin isimli genç bir kızla aldattığını öğrenen Asya beklemediği bir şok daha yaşadı. Derin, doktor olan Asya'ya muayene için geldi. Asya, Derin'in eşi Volkan'dan hamile olduğunu anlayınca büyük bir yıkım yaşadı. Sadakatsiz dizisi ve Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya sosyal medyada gündem oldu.

Sadakatsiz dizisi sosyal medyayı salladı! İşte diziye damga vuran o sahne! - Sayfa 1

Kanal D’nin geçtiğimiz Çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen ve büyük ses getiren dizisi Sadakatsiz, 14 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios’un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Sadakatsiz'in 2. bölümüne Asya'nın, eşinin kendisini aldattığı Derin'in hamileliğini öğrenmesi damga vurdu.

Sadakatsiz dizisi sosyal medyayı salladı! İşte diziye damga vuran o sahne! - Sayfa 2

Dün akşam 2. bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde aldatılan doktor Asya, kocasının birlikte olduğu genç kadının kendisine muayeneye geldiğini öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı. Genç kadından kan ve idrar örneği alan Asya, kadının hamile olduğunu öğrendi.

Sadakatsiz dizisi sosyal medyayı salladı! İşte diziye damga vuran o sahne! - Sayfa 3

EŞİNİN SEVGİLİSİ HAMİLE ÇIKTI
Eşi Volkan'ın kendisini Derin isimli genç bir kızla aldattığını öğrenen Asya beklemediği bir şok daha yaşadı. Derin, doktor olan Asya'ya muayene için geldi. Asya, Derin'in eşi Volkan'dan hamile olduğunu anlayınca büyük bir yıkım yaşadı.

Sadakatsiz dizisi sosyal medyayı salladı! İşte diziye damga vuran o sahne! - Sayfa 4

SADAKATSİZ'İN 2. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Asya, Volkan'a ihanetini itiraf ettirmeye çalışıyor. Olan biteni anlayan Asya, Volkan ile konuşmaya kararlıdır. İhanetini itiraf ederse her şeyin eskisi gibi olacağını söyler. Zira hala Volkan'ı sevdiğini dile getirir. Ancak bu çaba nafiledir. Volkan ihaneti itiraf etmeye yanaşmaz. Öte yandan Ali'nin babasıyla kampa gitmek için kurduğu hayaller, Asya'nın kararını etkileyecektir. Volkan ve Ali kamptayken Asya'yı hastanede bekleyen büyük bir sürpriz ise, tüm dengeleri alt üst edecektir.