Anasayfa /  Foto Galeri

Saç dökülmesi yaşayan erkekler için 9 mucizevi yağ !

Erkeklerde saç çıkaran yağlar hangileri? Saçlarımız küstüğünde bazen artık hiç uzamayacak diye korkuyoruz, ancak çözümü var, saç çıkaran yağlar.

Saç dökülmesi yaşayan erkekler için 9 mucizevi yağ ! - Sayfa 1

Garanti saç çıkarma gibi bir iddiası olmasa da saç gürleştiren yağlar genelde imdadımıza koşuyor. Saç için hangi yağlar karıştırılır? Bazen karıştırmaya bile gerek yok. İşte, erkeklerde saç çıkaran 9 yağ!

Saç dökülmesi yaşayan erkekler için 9 mucizevi yağ ! - Sayfa 2

Argan yağı

Argan yağı kullanımı ile çok daha sağlıklı, pırıl pırıl ve dolgun saçların sahibi olabilirsiniz. Argan yağı birçok yönden etkili bir ürün olmasının yanı sıra kolay bulunabilir bir ürün olması sebebiyle de ilgi çekiyor. Argan yağı kullanımı için aktarları ya da büyük market zincirlerini ziyaret edebilirsiniz.

Saç dökülmesi yaşayan erkekler için 9 mucizevi yağ ! - Sayfa 3

Jojoba yağı

Jojoba yağının saç üzerinde birçok faydası bulunuyor. Saçların kırılmasını önleyen, saç derisini yumuşatan ve saçların uzamasını sağlayan özellikleri ile dikkat çeken jojoba yağını şampuan ve saç kremi ile birlikte de kullanabilirsiniz.

Saç dökülmesi yaşayan erkekler için 9 mucizevi yağ ! - Sayfa 4

Fındık yağı

Saç çıkaran yağlar arasında az bilinenler arasında fındık yağı yer alıyor. Fındık yağı kullanımı ile saç kepeklerinin oluşmasını engelleyebilirsiniz. İçeriğinde yer alan B1, B2 ve B6 vitaminleri ile oldukça kullanışlı bir ürün olan fındık yağını günlük hayatınızın bir parçası haline getirebilirsiniz. Fındık yağını sadece saçlarınızda değil cildiniz üzerinde de nemlendirici etkisinden faydalanmak üzere kullanabilirsiniz.