Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Karamollaoğlu'ndan 'Sayıştay raporları' tepkisi

Sayıştay'ın kamu kurum ve kuruluşlarına dair yayımladığı denetim raporlarında çıkan usulsüz işlem ve harcamalara Temel Karamollaoğlu'ndan tepki geldi

Abone ol
Abone ol 07 Kasım 2018 15:41

Sayıştay'ın kamu kurum ve kuruluşlarına dair yayımladığı denetim raporlarında çıkan usulsüz işlem ve harcamalara Temel Karamollaoğlu'ndan tepki geldi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği haftalık basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasına 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda, dünya ikincisi olan Ampute Futbol Milli Takımını tebrik eden Karamollaoğlu Fenerbahçe Galatasaray derbisinde kalp krizi geçirerek vefat eden Koray Şener'e Allah'tan rahmet diledi. 

Karamollaoğlu, ABD'nin kendisini dünyanın efendisi, jandarması görmekten vazgeçmesi gerektiğini belirterek, "ABD'nin İran'a karşı yapılan anlaşmaları yok sayıp, ambargo uygulaması uluslararası hukuka aykırıdır. ABD kendisini dünyanın efendisi, jandarması görmekten vazgeçmelidir." dedi. Amerikan Temsilciler Meclisi'nde, iktidarın çoğunluğu kaybettiğini belirten Karamollaoğlu, "Artık Trump'ın karşısında çoğunlukta bulunan bir muhalefet var." ifadesini kullandı.



Sayıştay, 2017 yılı denetim raporlarını yayımlaması sonrası kamu kurum ve kuruluşlarındaki çok sayıda usulsüz işlem ve harcamalara tepki gösteren Saadet lideri, "Enflasyon rakamları açıklanıyor. TÜİK’de Başkan Yardımcısı görevden alınıyor. Sayıştay Raporu yayınlanıyor. Sayıştay’da Başkan Yardımcısı görevden alınıyor. Ülke öyle bir hale geldi ki yanlışı yapanlar değil de, açığa çıkaranlara görevden alınır hale geldi" açıklamasında bulundu.


Etiketler denetim raporları
Yorumlar