Anasayfa /  Foto Galeri

Rüştü Reçber'in eşi sessizliğini bozdu! Linç umurumda değil...

Eski milli kaleci Rüştü Reçber’in corona virüse yakalandığını eşi Işıl Reçber duyurmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Amerika'dan dönen ve karantina kurallarına uymayan Işıl Reçber'e sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyürken, Reçber konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Rüştü Reçber'in eşi sessizliğini bozdu! Linç umurumda değil... - Sayfa 1

Işıl Reçber, eşinin salgına yakalandığını, "Rüştü’yü covid-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunmaktayız. Şoktayız! Eşim önce Allah’a sonra, sonra Türk hekimlerine emanet. İnşallah bu kötü günler geçecek. Ben, kızım Tuana ve oğlum Mehmet Burak’ın testleri ise negatif çıktı. İşin en zor tarafı; Rüştü’nün yanında olamamak" sözleriyle duyurmuştu.

Rüştü Reçber'in eşi sessizliğini bozdu! Linç umurumda değil... - Sayfa 2

Bunun üzerine geçtiğimiz hafta Amerika'dan gelen ancak buna rağmen 14 gün kuralına uymayıp, sahibi olduğu güzellik merkezine giden Işıl Reçber'e sosyal medya üzerinden tepki yağdı.

Rüştü Reçber'in eşi sessizliğini bozdu! Linç umurumda değil... - Sayfa 3

'Odalarımızı bile ayırmıştık' 
Rüştü Reçberdün Acıbadem Hastanesi’ne sevk edildi ve solunum cihazına bağlandı. Işıl Reçber, Posta'dan Halil Kalmuk'a şu açıklamayı yaptı, “Ben kızım ile 3 hafta önce Amerika’dan döndüm. Bu süreçte sadece bir kere dışarı çıktım ve ortağı olduğum sağlık merkezine bir saatliğine gittim.

Rüştü Reçber'in eşi sessizliğini bozdu! Linç umurumda değil... - Sayfa 4

Orası asla güzellik salonu değil. Amerika’dan geldikten sonra Rüştü ile odalarımızı bile ayırmıştık. Evde tam karantina altındaydık. Rüştü işleri nedeniyle birkaç kez dışarı çıkmak zorunda kaldı. Son bir haftadır da evdeydi” dedi.