Anasayfa /  Güncel

Rönesans Gayrimenkul halka arz talep toplama ne zaman? Kaç lot verir?

Yatırımcılar, Rönesans GYO'nun talep toplama süreçlerinin ne zaman olacağını merakla bekliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), bir şirketin daha halka arzına onay verdi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ, SPK onayıyla halka arz edilecek. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 06 Nisan 2024 13:00

Yatırımcılar, Rönesans GYO'nun talep toplama süreçlerinin ne zaman olacağını merakla bekliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), bir şirketin daha halka arzına onay verdi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ, SPK onayıyla halka arz edilecek. İşte detaylar...

SPK onayı alan Rönesans Gayrimenkul halka arz oluyor. Rönesans GYO talep toplama tarihleri de yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (RGY), Rönesans Grubu’nun ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketidir. Rönesans Gayrimenkul’ün mevcut portföyünde, hâlihazırda faaliyette olan 12 alışveriş merkezi, 4 ofis, 1 konut, 1 okul, devam etmekte olan 1 konut projesi ve geliştirmeye müsait 2 arsa olmak üzere toplam 21 gayrimenkul bulunmaktadır. 

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ NE ZAMAN?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ SPK onayı ile halka arz oluyor. Şirket sermayesinin 303 milyon 716 bin 888 TL'den 331 milyon TL'ye bedelli artırımı sırasında oluşan 27 milyon 283 bin 112 TL paylar ile mevcut ortaklardan Euro Cube Private Limited’in sahip olduğu 6 milyon 74 bin 338 TL nominal değerli (B) grubu paylar olmak üzere toplam 33 milyon 357 bin 450 TL payın halka arzı gerçekleştirilecek. 1 TL nominal değerli paylar 135 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak. Şirketin talep toplama tarihleri ise henüz açıklanmadı. Halk arzın bayram haftasından sonraki hafta yapılacağı düşünülüyor.

RÖNESANS GYO KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin katılım endeksine uygun olup olmadığı henüz belli olmadı. Şirketin yayınlayacağı izahnamede ile katılım endeksine uygunluğu netlik kazanacak.

RÖNESANS GAYRİMNEKUL KAÇ LOT VERİR?

Rönesans GYO toplamda 33,357,450 LOT dağıtacak. Bireysel yatırımcıya dağıtılacak lot miktarı katılımcıya göre şekillenecek.

RONESANS GAYRİMENKUL NE İŞ YAPAR?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (RGY), Rönesans Grubu’nun ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketidir. Holding’in kendi yönettiği projeleri, 1.500.000 m² toplam inşaat alanı ve 740.000 m² toplam kiralanabilir alanı ile hizmet vermektedir.

Rönesans Gayrimenkul’ün mevcut portföyünde, hâlihazırda faaliyette olan 12 alışveriş merkezi, 4 ofis, 1 konut, 1 okul, devam etmekte olan 1 konut projesi ve geliştirmeye müsait 2 arsa olmak üzere toplam 21 gayrimenkul bulunmaktadır.

Yorumlar