Anasayfa /  Spor

Rıza Çalımbay: Biz Beşiktaş'ta ne öğrendiysek bunu yapmaya çalıştık

Rıza Çalımbay: Biz Beşiktaş'ta ne öğrendiysek bunu yapmaya çalıştık

Abone ol
Abone ol 04 Nisan 2016 16:13

Rıza Çalımbay: Biz Beşiktaş'ta ne öğrendiysek bunu yapmaya çalıştık. Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş’ı 2-1 yendikleri mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’a karşı oynamanın zor olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam profesyonelce işlerini yapmak zorunda olduklarını söyledi. Beşiktaş’ın bu yenilgi ile bir şey kaybettiğini düşünmeyen Çalımbay, Fenerbahçe’nin kupada oynayacak olmasının siyah-beyazlılar için avantaj olduğunu sözlerine ekledi.

İŞTE RIZA ÇALIMBAY'IN SÖZLERİ;

“Çok iyi oynadık. Maçın başında sonuna kadar. Bizim galibiyete ihtiyacımız vardı. Oyunuclarımızı bir araya getermiyorduk, ideal kadromuzu sahaya çıkaramıyorduk . Bügün toparlandık. Herkesin bu maça bakış akış açısı biraz farklı idi. Ben Beşikaşlılığımı hiç gizlemedim. Beşitkaş’te şampiyonluklar yaşadım, orada kaptanlık yaptım.. Biz Beşiktaş’ta ne öğrendiysek bunu yapmaya çalıştık. Bizim işimiz bu, kazanmak zorundaydık. Bu Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe veya herhangi bir takım olsaydı yine fark etmezdi, iyi oynadık kazandık. Arkadaşlar mükemmel mücadele ettiler. Bu maçı kaybetseydik kesinlikle yukarıdan kopuyorduk.” “Bana göre hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Ben Beşiktaş’ın bir şeyi yitirdiğine inanmıyorum. Fenerbahçe ve Beşitkaş’ın bir sürü maçları var. Beşiktaş bana göre çok iyi bir takım. Oyunlar, oynadıkları futbol çok iyi. Çok kaliteli bir takım. İki takım da telafisi olmayan maçlar oynuyorlar. Kolay kaybetmemeleri gerekiyor. Fenerbahçe Konya’ya gidiyor, Beşiktaş Bursaspor’la oynayacak. Kolay maçlar değil bunlar. Daha çok maçlar var. Fenerbahçe kupada da oynayacak. Beşiktaş’ın bir şey kaybettiğine inanmıyorum.”  

Etiketler Rıza Çalımbay
Yorumlar