Anasayfa /  Foto Galeri

Rıdvan Dilmen'den olay derbi değerlendirmesi! Canlı yayında ağır sözler...

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup ettiği karşılaşmayı NTV'de değerlendirdi. Dilmen, "Beşiktaş tarihi bir maç oynadı. Fenerbahçe mahalle takımı gibiydi" dedi.

Rıdvan Dilmen'den olay derbi değerlendirmesi! Canlı yayında ağır sözler... - Sayfa 1

"SAHANIN EN KÖTÜSÜYDÜ"

Bana göre 180'lik kadrosu olan Fenerbahçe 100'le gidiyor. Fenerbahçe'de yetenekli olup da çalışkan olmayan futbolcular var. Gökhan'ın hazır olmayıp, oynaması büyük handikap oldu. Sahanın en kötüsüydü. Gökhan sıfır, kademelerde sıfır, güç yok.

Rıdvan Dilmen'den olay derbi değerlendirmesi! Canlı yayında ağır sözler... - Sayfa 2

"PİYANGODAN ÇIKMIŞ BİR OYUNCU"

Maçta mesaj attım arkadaşlara. Bu Cisse'ye bir şey mi oldu? Sakatlandı mı, ateşlendi mi, cezalı mı? 2-1 mağlupsün, işi gol atmak bu arkadaşın ve Fenerbahçe'de piyangodan çıkmış bir oyuncu giriyor oyuna Ademi.

Rıdvan Dilmen'den olay derbi değerlendirmesi! Canlı yayında ağır sözler... - Sayfa 3

"5 BENZEMEZİ OYNATTIN"

Serdar, Tisserand, Lemos seç deseler Serdar'ı seçerim. Ne olduysa Serdar Aziz'e bizim evlattır, otur dediler. Aylardır bu maçı bekleyen Caner'i oynatmıyorsun. Caner oyuna girdi, ruh gibiydi. Kafadan defansını 5 benzemezle oynattın.

Rıdvan Dilmen'den olay derbi değerlendirmesi! Canlı yayında ağır sözler... - Sayfa 4

"İNANILMAZ HATALAR YAPTI"

Gustavo geldiği günden beri en vasat oyununu oynadı ama mücadelesinde problem yok. Lemos'un işini yaptı bir ara. Sosa, özel hayatıyla dengeli gidiyor kariyeri. Ozan'ı çıkartırsan bugün Erol Hoca, inanılmaz hatalarla başladı, hatalarla bitirdi.