Anasayfa /  Foto Galeri

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için flaş şampiyonluk yorumu

Rıdvan Dilmen, canlı yayında Fenerbahçe'nin Göztepe deplasmanına konuk olduğu maçı yorumladı. Dilmen, şampiyonluk için de tarih verdi. Ayrıca Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin lig bitmeden şampiyonluğu ilan edeceğini iddia etti.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için flaş şampiyonluk yorumu - Sayfa 1

"CISSE DE BAŞLASA FORVET PROBLEMSİZ" 

"Samatta ile Cisse arasında bir tercih yapacak olsa bir teknik adam, Cisse'yi seçse de eyvah demez. Cisse daha fazla gol atar diye görünüyor ama daha çok geziyor, daha hareketli, daha diri olduğu için diye Samatta da seçilebilir. Forvette problemi yok Fenerbahçe'nin diyebiliriz."

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için flaş şampiyonluk yorumu - Sayfa 2

"FENERBAHÇE KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKTI" 

"Göztepe ve Fenerbahçe'nin mağlubiyeti yoktu bu maçtan önce. Önce 1'i cebime koyayım diye bakıyordu Göztepe, Fenerbahçe ise önce kazanmayı düşünmeliyim diye düşündü ki oyun da öyle başladı. Fenerbahçe golü buldu, sonra Göztepe buldu eşitlik oldu. 70'ten sonra 5-6 olabilecek durumlar oldu. Göztepe'de 3-4 oyuncu olmadığı zaman sorun oldu, Fenerbahçe'nin kadrosu geniş olduğu için sorun olmadı 3-4 kişinin eksikliği."

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için flaş şampiyonluk yorumu - Sayfa 3

"DEPLASMANDA DAHA FAZLA ALACAKLAR" 
"Fenerbahçe'nin attığı gol 7 oldu, bu sayı bu kadar maç için az. Fenerbahçe'de bu sezon en çok hoşuma giden şu oldu, bu sezon büyük kulüpler daha fazla gol atar diye düşünüyorum. Fenerbahçe'nin son 3-4 yıldan en az 8-10 puan daha fazla deplasman puanı alacağını düşünüyorum bu sezon. Galatasaray için de deplasman fobisi derdik ya hep, artık o bu sezon olmayacak diye düşünüyorum."

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için flaş şampiyonluk yorumu - Sayfa 4

"TRABZON MAÇINI KAZANIRSA LİDER BİTİREBİLİR" 
"Göztepe maçı önemli Fenerbahçe için çünkü Fenerbahçe Trabzonspor maçını kazanırsa ilk yarıyı lider 1. sırada bitirme ihtimalini yüzde 80'lerde görüyorum. Eğer sezona iyi başlanırsa bir hava yakalanıyor. Nazım neden lazım denirse işte bu gibi maçlar için lazım, çünkü Gökhan son 15 yıla mevkisi için damga vurmuş bir isim. Hasan Ali'nin alternatifi yoktu mesela geçmiş sezonlarda, bu sezon artık o kalmadı. Gökhan önümüzdeki hafta da olmazsa eyvah denmeyecek artık. Lemos yok, Serdar Aziz var mesela, o da Milli Takım oyuncusu."