Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar! ‘Maçı izlemeyenler iyi ki izlemiyorlar!’

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar! ‘Maçı izlemeyenler iyi ki izlemiyorlar!’ Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, ilk yarı sonunda yaptığı yorumda "Maçı izlemeyen Fenerbahçeliler için şunu söyleyebilirim, iyi ki izlemiyorlar. İzleyenler zaten benimle aynı görüştedir" dedi.

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2019 21:28

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’nin deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’la karşılaştığı 29. hafta mücadelesinin devre arasında açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, “Maçı izlemeyen Fenerbahçeliler için şunu söyleyebilirim, iyi ki izlemiyorlar. İzleyenler zaten benimle aynı görüştedir. Alanyaspor da boşuna 38 puan toplamamış” dedi.

Dilmen, “Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon planları yapmak için kaybetmemesi lazım. Bugün kazanırlarsa, 3-4 takımı geçebilirler. Fenerbahçe de geçen hafta Galatasaray gibi yıpranmış, bunu görüyoruz. Dün Galatasaray’da da gördük. Fenerbahçelileri de heyecanlandıran bütün pozisyonlar Fenerbahçe ceza sahasında yaşandı. hakikatten Alanyaspor ilk yarı 2-0 önde kapatmadıysa, Harun ve kendi beceriksizlikleriyle alakalı. Fenerbahçe skor anlamında çok şanslıydı” diye konuştu.

İlginç bir analiz de yapan Dilmen, “Maç tam 45 dakika sürdü. 1 dakika dahi uzatılacak bir durum yoktu. Turuncu formalı takım, beyazlı sarılı takıma karşı tek kale maç yaptı. Ayew’in ayağına mı daha çok top değdi, yoksa Harun’un eline mi daha çok değdi? Arkadaşlar buna baksınlar” ifadelerini kullandı.


Yorumlar