Anasayfa /  Foto Galeri

Ricardo Rodriguez adım adım Fenerbahçe'ye ! Ricardo Rodriguez kimdir ?

Milan, Ricardo Rodriguez’in kiralık olarak Fenerbahçe’ye gitmesine sıcak bakmaya başladı. Peki Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Ricardo Rodriguez kimdir ?

Ricardo Rodriguez adım adım Fenerbahçe'ye ! Ricardo Rodriguez kimdir ? - Sayfa 1

Bu sezon Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe’nin transferdeki en önemli hedefleri arasında yer alan Ricardo Rodriguez’de flaş gelişmeler yaşanıyor... 

Ricardo Rodriguez adım adım Fenerbahçe'ye ! Ricardo Rodriguez kimdir ? - Sayfa 2

Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Milan’da bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan ve şu ana kadar sadece 5 mücadelede oynayabilen Rodriguez, kendisiyle Lyon ve PSV ilgilenmesine rağmen Sarı-Lacivertliler’de oynamak istiyor. Milan da kadroda düşünmediği oyuncu ile yollarını ayırmakta kararlı, ancak öncelik olarak bonservisiyle İsviçreli sol beki göndermeyi hedefliyor. 

Ricardo Rodriguez adım adım Fenerbahçe'ye ! Ricardo Rodriguez kimdir ? - Sayfa 3

İşte bu doğrultuda Rodriguez’in, kendilerinden yana tavır koymasını fırsat bilen Fenerbahçe, şu an için 5.5 milyon Euro bonservis isteyen İtalyanlar’a, satın alma opsiyonlu 1.5 milyon Euro’ya bu oyuncuyu kiralama teklifini sundu.

Ricardo Rodriguez adım adım Fenerbahçe'ye ! Ricardo Rodriguez kimdir ? - Sayfa 4

Pazarlıklar sürüyor

Milan, 2017’de Wolfsburg’tan 18 milyon Euro’ya aldığı 27 yaşındaki yıldızın kiralık olarak gidebileceği cevabını verirken, masaya yeni bir şart sunarak geldi.