Anasayfa /  Magazin

Reza Zarrab, Ebru Gündeş’e karşı harekete geçti!

'Kara para', ABD'nin İran'a karşı ambargosunu delmek gibi nedenlerle ABD tutuklanan ve daha sonra itirafçı olup tahliye edilen Reza Zarrab'dan şarkıcı eşi Ebru Gündeş boşanmıştı. Zarrab, Ebru Gündeş'e kaşrı harekete geçti. Zarrab, Beykoz 2. Aile Mahkemesi’ne kızı Alara'nın velayetini almak için başvurdu. Zarrab, mahkemeden 'gizlilik' kararı da aldı.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 08 Temmuz 2022 21:47

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın 11 yıllık evlilikleri geçen yıl bitti. Ancak taraflar arasındaki gerginlik sürüyor. Reza Zarrab’ın son dönemde aşk hayatıyla gündeme gelen eski eşine velayet davası açtığı ortaya çıktı.

10 yaşındaki kızı Alara’nın velayetini isteyen Zarrab ayrıca Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nden duruşmaların gizli yapılması için de karar aldırdı.

Ebru Gündeş’in son olarak Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı gündeme gelmiş ve ikilinin samimi bir pozu birçok magazin haberi yapan sayfaya atılmıştı. Ardından Rassan Khoshnaw mahkemeye koşmuş ve telefon ve bilgisayarının hacklendiğini öne sürerek erişim engeli talebinde bulunmuştu.

19 Mart 2016'da Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami kentinde banka dolandırıcılığı ve kara para aklamanın yanı sıra ABD'nin İran'a yönelik ambargosunu delmek suçlamaları ile göz altına alınmış, ardından mahkeme tarafından 75 yıla kadar hapis istemiyle tutuklanmıştır. Zarrab itirafçı olarak belli bir süre hapis yatıp tahliye edilmişti.

Yorumlar