Anasayfa /  Foto Galeri

Reyting listesi herkesi şaşırttı! İlk sırada bakın hangi dizi var...

Yeni sezon vakti geldi çattı. Televizyon ekranlarında iddialı dizilerin yeni sezona başlamasıyla reyting listesi altüst oldu.

Reyting listesi herkesi şaşırttı! İlk sırada bakın hangi dizi var... - Sayfa 1

Prime time total reyting listesine göre, 19 Eylül Pazartesi - 25 Eylül Pazar tarihleri arasında en çok izlenen diziler belli oldu. Sezonun iddialı dizilerinin başlamasıyla birlikte tabloda şaşırtan değişimler ortaya çıktı.

Prime Time'da en çok reyting alan yerli diziler şöyle...

Reyting listesi herkesi şaşırttı! İlk sırada bakın hangi dizi var... - Sayfa 2

24. Seversin (Kanal D - 17. bölüm)

Tolga’nın öğrendiği gerçek, hayatının alt üst olmasına sebep olur. Asya panikle yılların sırrını deşifre etmiş ve bütün tepkileri üzerine çekmiştir. Tolga bu gerçekle düştüğü boşluktan çıkmak için çabaladıkça daha da dibe batar. Tolga’nın kendine olan güveni kırılmıştır. Suzan’a Kudret’e ve hatta Asya’ya olan öfkesi onu iyice depresif bir duyguya sokar. Bu haliyle herkesi kırıp dökerken Asya da bundan nasibini alır. Tolga’yı dipten çıkaran kişi Hakan olur. Çünkü o Tolga Tuna’nın yolculuğunu başından beri bilen ve ona omuz veren kişidir. Tolga her şeyi sıfırlayıp yeniden çıkacağı yolculuktan önce hesapları kapatmak ister. Bunu yaparken kendince babası Kudret’ten intikam da alacaktır. Fakat sonu düşünülmeden atılan adımlar ve Tolga’nın dipteki halinden faydalanarak uzatılan dost eller Tolga’yı Asya’yla koparma noktasına getirir. İkili arasındaki zorlu sınav asıl şimdi başlıyordur...

Reyting listesi herkesi şaşırttı! İlk sırada bakın hangi dizi var... - Sayfa 3

23.  Mükemmel Eşleşme (TRT1 - 10. bölüm)

Ece, Pınar’ın evine Mevsim’in özel İngilizce ders hocası olarak girmiş ve kendini ailenin tüm üyelerine bir hayli sevdirmiştir. Zaman geçtikçe iyice evin kızı haline gelen Ece, Pınar’ın da çok yakın arkadaşı haline gelmiştir. Artık Pınar, bütün dertlerini onunla paylaşıyor, Kerem’le ilgili bir sorun yaşadığında ilk ona anlatıyordur. Evdeki herkesin tüm sorunlarını çözen, herkesin derdine koşan Ece, artık bu aile için vazgeçilmez ve çok sevilen biri olmuştur. Daha da önemlisi çok güvenilir biri haline gelmiştir. Artık Ece için Kerem ve Pınar’ı ayırmak daha da kolaydır.

Reyting listesi herkesi şaşırttı! İlk sırada bakın hangi dizi var... - Sayfa 4

22.  Balkan Ninnisi (TRT1 - 12. bölüm)

Geçmişteki büyük sırları öğrenen Jovanka, her şeye rağmen Ertan’ın evlilik teklifini kabul eder. Ertan aşkına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, ailenin geçmiş günahları bu iki aşığın peşini bırakmayacaktır. Zafer, Süleyman'ın geçmişini kurcalarken kendisine yapılanın büyük bir haksızlık olduğunu düşünür. Süleyman, tüm bu olaylara rağmen, Nina’ya ulaşmanın yollarını aramaya başlar. Olaylar karşısında sıkışıp kalan Elena ise büyük tedirginlik yaşar. Bir taraftan babasının ortaya çıkması, diğer tarafta Jovanka ve Ertan aşkı onu yaşanabilecek felaketlere karşı çaresiz bırakmaktadır… Tüm bunlar yaşanırken halanın büyük baskısıyla konakta gelin bohçası hazırlıkları, çeyiz alma alışverişleri başlamıştır...