Anasayfa /  Foto Galeri

Resmi Gazete'de yayımlandı! Sigara ve tütün satışına zam geldi! İşte güncel sigara fiyat listesi…

Tarım ve Orman Bakanlığının, tütün mamullerinin satışına ilişkin tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğe göre tütün mamullerinin satış belgesine zam geldi. İşte haberin detayları...

Resmi Gazete'de yayımlandı! Sigara ve tütün satışına zam geldi! İşte güncel sigara fiyat listesi… - Sayfa 1

Tarım ve Orman Bakanlığının, tütün mamullerinin satışına ilişkin tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğe göre tütün mamullerinin satış belgesine zam geldi.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Sigara ve tütün satışına zam geldi! İşte güncel sigara fiyat listesi… - Sayfa 2

Tarım ve Orman Bakanlığının, "Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunumuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 15. Maddesinin Uygulanması ile İlgili Tebliğ"i, Resmi Gazete'nin 2. mükerrer sayısında yayımlandı. Tebliğle tütün mamulleri satış belgelerinin 2022 yılı bedelleri belirlendi. Buna göre, tütün mamulleri için toptan satış belge bedeli 12 bin 925 lira olacak.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Sigara ve tütün satışına zam geldi! İşte güncel sigara fiyat listesi… - Sayfa 3

Perakende satış belgelerinin bedeli ise il merkezlerinde veya büyükşehir belediyesi sınırları içinde 665 lira, ilçe merkezlerinde 440 lira, diğer mahallerde 160 lira olarak uygulanacak.

Nargilelik tütün mamulü sunum uygunluk belgeleri de il merkezlerinde veya büyükşehir belediyesi sınırları içinde 6 bin 750 lira diğer mahallerde 6 bin 200 lira bedelle alınabilecek.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Sigara ve tütün satışına zam geldi! İşte güncel sigara fiyat listesi… - Sayfa 4

"Tütün Üretimi, İşlenmesi, İç ve Dış Ticareti ile İlgili Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 22, 23 ve 26. Maddelerinin Uygulanması ile İlgili Tebliğ" de Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Kararlar Resmi Gazete'de 31 Aralık 2021 Resmi Gazete 'de bugün!