Anasayfa /  Foto Galeri

Renault, IAA Mobility 2023’te yeni modelleriyle yerini aldı.

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, “Renault, bu yıl Münih IAA Mobility’de markanın yeni tasarım dilini taşıyan ve özellikle geniş ailelere yönelik ihtiyaçları karşılayan Scenic modelinin %100 elektrikli versiyonunun dünya lansmanını gerçekleştirdi. D segmentindeki standartları yeniden belirleme iddiası taşıyan Rafale modeli de fuarın en ilgi çeken modellerinden biri olarak öne çıktı.

Renault, IAA Mobility 2023’te yeni modelleriyle yerini aldı. - Sayfa 1

Renault, IAA Mobility 2023’te yeni modelleriyle yerini aldı.

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, “Renault, bu yıl Münih IAA Mobility’de markanın yeni tasarım dilini taşıyan ve özellikle geniş ailelere yönelik ihtiyaçları karşılayan Scenic modelinin %100 elektrikli versiyonunun dünya lansmanını gerçekleştirdi. D segmentindeki standartları yeniden belirleme iddiası taşıyan Rafale modeli de fuarın en ilgi çeken modellerinden biri olarak öne çıktı. Markanın yeni DNA’sıyla tamamen örtüşen Rafale modelini 2024’ün ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunmayı planlıyoruz” dedi.

Renault, IAA Mobility 2023’te yeni modelleriyle yerini aldı. - Sayfa 2

Yeni Renault Rafale E-Tech 

Renault ürün gamının tepe noktasını oluşturacak yeni coupe SUV modeli Rafale , E Tech hibrit sistemi ve CMF CD platformu kullanılıyor. 200 bg E Tech hybrid güç aktarımı, 1.100 km sürüş menzili, 648 litre bagaj hacmi ve 984 cm2 ekranıyla Yeni Rafale modeli, Renault’nun ürün gamının en üst noktasında konumlanıyor.

Renault, IAA Mobility 2023’te yeni modelleriyle yerini aldı. - Sayfa 3

Yeni Renault Rafale, yakıt tüketim oranları ve teknolojisiyle dikkat çektiği kadar, geri dönüştürülmüş malzemeler kullanan 200 bg E-Tech tam hibrit güç aktarma sistemiyle de öne çıkıyor. Sürüş keyfini yeni zirvelere taşımak için doğan model, yeni bir E-Tech 4×4 300 bg güç aktarma sistemiyle kendisini yüksek performanslı otomotiv dünyasında üst sıralara taşıyacak teknolojik ilerlemelerle geliştirilecek.

Renault, IAA Mobility 2023’te yeni modelleriyle yerini aldı. - Sayfa 4

Rafale modelinde, istendiğinde karartılabilen veya aydınlatılabilen geniş solarbay® panoramik cam tavan teknolojisi bulunuyor. Dört geçirgenlik modundan birini kullanarak içeri ne kadar ışık gireceğine kullanıcı karar verebiliyor.