Anasayfa /  Foto Galeri

Reha Muhtar'ın kızından kan donduran ifade! Demirle dövüp, ısırıyordu...

Reha Muhtar’ın Deniz Uğur ile evliliğinden olan 13 yaşındaki ikiz çocuklarından Deniz Mina'nın anlattıkları adeta kan donduracak cinsten. Deniz Uğur, önceki gün Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendisi ve çocukları için koruma talebinde bulundu. Mina Uğurun pedagog eşliğinde verdiği ifade ise şoke etti. İşte haberin detayları...

Reha Muhtar'ın kızından kan donduran ifade! Demirle dövüp, ısırıyordu... - Sayfa 1

Oyuncu Deniz Uğur, ikiz çocuklarının babası olan ve ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın hakkında darp iddialarında bulunarak 13 yaşındaki kızını dövdüğünü söylemişti.

Reha Muhtar'ın kızından kan donduran ifade! Demirle dövüp, ısırıyordu... - Sayfa 2

Muhtar'ın kızı Mina'nın elindeki bilgisayarı vermek istememesi üzerine dövdüğü ve kızı direnince de laptop’u tutan ellerini ısırdığını iddia ederek "kızımın kollarında ve bacaklarında çürükler ve ezikler vardı'' diyen Deniz Uğur Mina'nın kendisine ‘Eğer babamdan şikayetçi olursan beni öldürür’ dediğini öne sürmüştü.

Reha Muhtar'ın kızından kan donduran ifade! Demirle dövüp, ısırıyordu... - Sayfa 3

Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur çocuklarının kendilerine şiddet uygulayan babalarını görmek istemediğini iddia etmişti. Uğur, önceki gün avukatı ve çocuklarıyla birlikte Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendisi ve çocukları için koruma istedi. Çocukların pedagog eşliğinde verilen ifadesi ortaya çıktı.

Reha Muhtar'ın kızından kan donduran ifade! Demirle dövüp, ısırıyordu... - Sayfa 4

13 yaşındaki Mina Muhtar, verdiği ifadede "Babam beni yaklaşık 4 senedir dövüyor" deyip kan dondurucu iddialarda bulundu.