Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Rams Başakşehir Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Rams Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkaran Galatasaray, puanını 13 yaptı. İşte Rams Başakşehir Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Abone ol
Abone ol 24 Eylül 2023 02:22

RAMS BAŞAKŞEHIR GALATASARAY MAÇI GENIŞ ÖZETI VE GOLLERI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Rams Başakşehir'i 2-1 mağlup etti.
 
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Hakim Ziyech ve Mauro Icardi kaydetti. Medipol Başakşehir'in tek golü ise Galatasaray'dan kiraladığı Leo Dubois'dan geldi. Ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkaran Galatasaray, puanını 13 yaptı. Çağdaş Atan yönetimindeki ilk mağlubiyetini alan Rams Başakşehir ise toplamda 4. mağlubiyetini yaşadı.
 
MAÇTAN DAKİKALAR
 
Galatasaray karşılaşmanın 43. dakikasında öne geçti. Tete'nin pasını kontrol eden Ziyech, çok iyi bir vuruşla ağları havalandırdı.
 
 
Sarı-kırmızılılar karşılaşmanın 48. dakikasında penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Mauro Icardi, düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı. Arjantinli yıldız, ilk 11'de çıktığı üst üste 12 Süper Lig maçında gol atan ilk oyuncu oldu.
İzlemek için tıklayın!
 
 
64. dakikada Rams Başakşehir farkı 1'e indirdi. Dubois'nın vuruşunda Davinson Sanchez topu çizgiden çıkarmak istedi ancak meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 
 
 
 
Hakim Ziyech ilk golünü attı
 
Geride bıraktığımız hafta Yılport Samsunspor maçında Mauro Icardi'nin attığı golde asisti yapan Hakim Ziyech, sarı-kırmızılı formayla ilk golünü attı.
 
Faslı futbolcu, karşılaşmanın 43. dakikasında müthiş bir gol attı. Ziyech, sarı-kırmızılı formayla 2 maçta 1 gol attı ve 1 asist yaptı.
 
 
 
KAZIMCAN KARATAŞ SAKATLANDI
 
 
Galatasaray'ın genç futbolcusu Kazımcan Karataş, karşılaşmanın 25. dakikasında sakatlandı.
 
Milli oyuncu, 28. dakikada yerini Kaan Ayhan'a bıraktı.
 
 
MAURO ICARDI REKOR KIRDI
 
Galatasaray'ın Arjantinli süperstarı Mauro Icardi, Rams Başakşehir maçında da ağları havalandırdı.
 
OPTA verilerine göre, ilk 11'de çıktığı üst üste 12 Süper Lig maçında gol atan ilk oyuncu Mauro Icardi oldu.
 
 Kaynak: beinsports
Yorumlar