Anasayfa /  Medya

Ramo dizisinde hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Ekranların fenomen dizisi Ramo'da sürpriz bir gelişme yaşanacak. Bugüne kadar tüm düşmanlarını alt etmeyi başaran Ramo'nun en büyük düşmanı diziye dahil oluyor. İşte Ramo dizisi hakkında son gelişmeler...

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2020 23:37

BKM'nin Show TV için çektiği Ramo bu sezon cuma akşamları seyirciyle buluşuyor.Başarılı isim M. Çağatay Tosun'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in başrolünü oynadığı dizinin ekibine son olarak flaş bir transfer yapıldı. Halka, İçerde ve Hakan Muhafız gibi özel projelerdeki performansıyla hayranlık uyandıran Mehmet Yılmaz Ak "Ramo"nun kadrosuna dahil oldu.Mehmet Yılmaz Ak, dizide Ramo'nun en güçlü düşmanını canlandıracak. 

Mehmet Yılmaz Ak kimdir?

Mehmet Yılmaz Ak, 8 Şubat 1986 Diyarbakır doğumludur. Mehmet Yılmaz Ak, eğitimini Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı.Birçok özel tiyatro da görev yapan Mehmet Yılmaz Ak, Beşinci Basamak adlı oyunu 2008 yılında yazmış ve Mitos Boyut yayınlarından misyon ödülü almıştır. Ben de Özledim dizisi ile televizyon dünyasına adım atmış; daha sonra Kırık Kalpler Bankası ve Nekro sinema filmlerinde rol almıştır.

Mehmet Yılmaz Ak, 2016 yılında Show Tv ekranlarında yayımlanan; başrolü Çetin Tekindor, Bensu Soral ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı İçerde dizisinin kadrosunda yer alarak, bu dizide Yaşar karakterini canlandırmıştı. 2018’de Dudullu Postası ve Çukur dizilerinde oynadı. 2019’da rol aldığı Hakan: Muhafiz dizisinde Tekin, Peri adlı sinema filminde Kemal karakterini canlandırdı.





Etiketler Ramo dizisi
Yorumlar