Anasayfa /  Magazin

Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul'da uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti

Diyarbakır Ulu Camii’de yaptığı dini konuşmaları nedeniyle "Ramazan Hoca” diye bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul'da uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti.

Abone ol
Abone ol 31 Ocak 2024 21:12

 "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak bilinen Ramazan Pişkin'in öldürülmesi ile ilgili olarak İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada

Fatih'te işlettiği çay ocağında bıçaklanarak öldürülen sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin ile ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Ramazan Pişkin, 31 Ocak 2024 günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir" denildi. Açıklamada ayrıca Pişkin'i öldüren şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmaların devam ettiği belirtildi.

 

Yorumlar