Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Psikolog Esra Ezmeci, evli erkeklerin yalanlarını teker teker sıraladı!

Esra Ezmeci, evli erkek yalanlarını sıraladı. Aldatan erkeklerin yüzde 95'inin eşlerinden ayrılmayı düşünmediğini ifade ederek, evli erkeklere inanmamak gerektiğini dile getirdi.

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2022 20:50

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, evli erkeklerin en çok söylediği yalanları bir bir açıkladı. Aldatan erkeklerin aslında evli olmaktan mutlu olduklarını, çünkü güvenli bir limanın olduğunu ve çocuklarına bakan bir kadının varlığı onları rahatlattıığını ifade etti. İşte Esra Ezmeci'nin sıraladı evli erkek yalanları...

EVLİ ERKEKLER HANGİ YALANLARI SÖYLÜYOR

 

- Eşimle zorla evlendirildik
- Eşimle ayrı yatıyoruz
- Çocuklar için katlanıyorum
- Eşimle kardeş gibiyiz
- Ben boşanırsam kendine zarar vermesinden korkuyorum
- Çocuklar büyüsün boşanacağım
- Mal paylaşımı için boşanmıyorum
- Çocuklara zarar verir diye boşanmıyorum
- Boşanma dava açtım sürüyor
- Eşim hasta boşanamıyorum

Esra Ezmeci, "Bir çok evli erkek aslında eşlerinden ayrılmayı düşünmüyor ama ilişkilerinde tükenen tutkuyu dışarda arayabiliyorlar. Bu sıradada diğer kadını elde etmek için bir çok yalan söyleyebiliyor. Evli biriyle olan ilişki, ilişki değildir; alma verme dengesi bozuktur. Gerçek ilişkilerde yalan olmaz, başka bir kadını kandırmak olmaz, başka birinin ahını almak hiç olmaz. Kısaca evli erkeklere hiç inanmayın, gerçekten söyledikleri doğruysa boşansın size öyle gelsin. Unutmayın kendi karısını kandıran, bir gün gelir sizi de kandırır." dedi.

Etiketler esra ezmeci
Yorumlar