Anasayfa /  Foto Galeri

Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan sigara kullananlara müjdeli haber! Bu kür ciğerlerinizi tertemiz yapacak...

Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, sigara kullananlar için özel kür tarifi açıkladı. 2 malzemeyle yapılan bu tarif sayesinde, ciğerleriniz temizlenecek ve balgamınız sökülecek. İşte Saraçoğlu'nun akciğerlerde detoks etkisi yaratan kür tarifi...

Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan sigara kullananlara müjdeli haber! Bu kür ciğerlerinizi tertemiz yapacak... - Sayfa 1

Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, sigaradan kararmış ve zarar görmüş kişiler için 2 malzemeyle yapılabilen basit kür tavsiyesi verdi. Saraçoğlu, tarif sayesinde olumlu sonuç alanların sayısının çok fazla olduğunu belirterek, tarifin nasıl yapıldığını anlattı. Bu tarifle ciğerleriniz tertemiz olacak ve balgamınız sökülüp atılacak! İşte o tarif...

Akciğeri temizliyor

Keçiboynuzu, akciğerlerin sağlığını korumak için düzenli tüketilmesi gereken besinlerin başında yer alıyor. Tüm zararlı toksinlerin atılmasını sağlayan keçiboynuzu, akciğerlerde adeta detoks etkisi yapıyor. Sigaradan kararmış ciğerleri temizliyor, akciğer kanserine yakalanma riskini azaltıyor.

Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan sigara kullananlara müjdeli haber! Bu kür ciğerlerinizi tertemiz yapacak... - Sayfa 2

Kanserden koruyor

Keçiboynuzu içerdiği polifenoller sayesinde vücuttaki serbest radikallerle savaşarak; rahim ağzı kanseri, akciğer kanseri gibi bazı kanser hastalıklarından korur.

Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan sigara kullananlara müjdeli haber! Bu kür ciğerlerinizi tertemiz yapacak... - Sayfa 3

Sindirime yardımcı oluyor

Keçiboynuzu yüksek lif içeriği sayesinde sindirim dostudur. Mide sıvılarının salgılanmasını sağlayan keçiboynuzu, bağırsak hareketlerini düzenleyerek gastrointestinal rahatsızlıkları önleyebilir. Ayrıca şiddetli ishale karşı etkili olup özellikle ani gelişen ishal tedavilerine destek sağlar.

Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan sigara kullananlara müjdeli haber! Bu kür ciğerlerinizi tertemiz yapacak... - Sayfa 4

Kan şekerini dengeliyor

Şeker ve kalori miktarı bakımından düşük olan keçiboynuzu, kan şekerini dengeleyerek yükselmesini önler. Diyabet hastaları için güvenli bir besin olsa da yine de doktora danışmadan tüketilmemelidir.