Anasayfa /  Foto Galeri

Prens Philip son yolculuğuna uğurlanıyor

İngiltere Kraliçesi ikinci Elizabeth'in eşi Prens Philip'e Windsor Kalesi'nde veda edilecek. Kalenin içindeki Sen George şapelinde düzenlenecek törene halkın katılımına izin verilmiyor. Tören, televizyonlardan canlı yayınlanacak.

Prens Philip son yolculuğuna uğurlanıyor - Sayfa 1

İngiltere Kraliçesi ikinci Elizabeth'in eşi Prens Philip'in cenaze töreni başladı. Cenaze Prens Philip’in tasarımına katkı sunduğu özel bir cenaze arabasıyla taşınıyor. Törene Covid kuralları gereği sadece 30 kişi katılacak.

Prens Philip son yolculuğuna uğurlanıyor - Sayfa 2

Törende Covid kuralları geçerli olacak ve herkes maske takacak, sosyal mesafeye uyacak. Cenaze aracının arkasında 3 oğlu, kızı ve 2 torunu, Prens William ve Prens Harry yürüyecek.

Prens Philip son yolculuğuna uğurlanıyor - Sayfa 3

Kraliçe doğrudan aracıyla Şapele gidecek. Covid kuralları gereği şapelde tek başına oturacak ve diğer tüm katılımcılar gibi maske takacak. Prens Philip'in ölmeden önce cenaze törenini ayrıntısına kadar kendisinin hazırladığı belirtiliyor

Prens Philip son yolculuğuna uğurlanıyor - Sayfa 4

Geçit törenine katılmayacak aile üyeleri şapele gitmek için araçla ayrılacaklar. Geçitte cenazenin arkasından yürüyecek kraliyet üyeleri devlet kapısından ayrılarak yerlerini alacaklar.