Anasayfa /  Foto Galeri

Prens Charles yıkıcı gerçeği Diana'ya düğünden bir gece önce söylemiş

Ölümünün üzerinden 23 yıl geçti ama hala unutulmadı. Hatta öyle ki hayatının bazı bölümleri üzerindeki gizem perdesi de yeni yeni aralanıyor.

Prens Charles yıkıcı gerçeği Diana'ya düğünden bir gece önce söylemiş - Sayfa 1

'PERİ MASALI' YALANMIŞ 
31 Ağustos 1997'de sevgilisi Dodi El Fayed ile birlikte Paris'te geçirdiği trafik kazasında ölen Diana Spencer'ın ya da milyonlarca kişinin hala onun için kullandığı adıyla Prenses Diana ile ilgili çarpıcı bir gerçek daha gün yüzüne çıktı.

Prens Charles yıkıcı gerçeği Diana'ya düğünden bir gece önce söylemiş - Sayfa 2

ÇARPICI AYRINTI 
Yaşadığı dönemde Prenses Diana'nın da danıştığı Astrolog Penny Thornton, ITV kanalı için hazırlanan bir belgesele konuk oldu. Thornton, The Diana Interview: Revenge of a Princess adlı belgeselde çarpıcı bir ayrıntıyı gündeme getirdi.

Prens Charles yıkıcı gerçeği Diana'ya düğünden bir gece önce söylemiş - Sayfa 3

DÜĞÜNDEN BİR GECE ÖNCE 
Astrolog Thornton'ın belgesel için verdiği röportajda anlattığına göre Prens Charles, Diana Spencer ile evlenmeden bir gün önce ona "seni sevmiyorum" itirafında bulundu. Bu itiraf da Diana'yı kelimenin tam anlamıyla yıktı.

Prens Charles yıkıcı gerçeği Diana'ya düğünden bir gece önce söylemiş - Sayfa 4

ÜÇ KİŞİLİK EVLİLİK 
Astrolog Peggy Thornton "Diana bu noktada, düğüne gitmemeyi bile düşündü" diye konuştu. Diana, 1995 yılında BBC'den Martin Bashir'e verdiği röportajda Charles ile evliliklerinin "üç kişilik" olduğunu dile getirmişti. O röportajda Diana Spencer, evlilikleri süresince hem kendisinin hem de Prens Charles'ın başka ilişkiler de yaşadığını söylemişti.