Anasayfa /  Eğitim

POMEM kapsamında 10 bin polis memuru alınacak!

20'inci Dönem POMEM kapsamında 10 bin polis memuru alınacak. Alımla ilgili beklenen açıklama geldi ilan için hazırlıklar sürüyor.

Abone ol
Abone ol 20 Mart 2017 16:00

10 Bin Yeni Polis Alınacak  

Dün öğlen saatlerinde yeni polis memuru alımlarıyla ilgili İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun uzun bir süredir açıklama yapmadığını ve bu konuda yeni açıklamaların adaylar tarafından merakla beklendiğini belirtmiştik.

10 BİN POLİS MEMURU ALIMI İÇİN İLAN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

İçişleri Bakanımız Sn. Soylu'ya twitter üzerinden bir de mesaj atıp, adayların taleplerini ve müjdeli haber konusunda heyecanlarını belirtmiştik. Haberimizden kısa bir süre sonra Sn. Bakan Soylu, 10 Bin yeni polis memuru alımı için ilan aşamasında olunduğunu açıkladı.Karaman Polis Meslek Yüksekokulundaki mezuniyet töreninde konuşan İçişleri Bakanı, yakın süre içerisinde (20. Dönem POMEM) kapsamında 10 bin yeni polis alınacağını resmen açıkladı.

19'uncu Dönem POMEM kapsamında 10 bin PÖH alımı için sürecinde devam ettiğini belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni polis özel harekat alımı yapılıp yapılmayacağı konusunda net bir şey henüz söylemedi. 


Yorumlar