Anasayfa /  Politika

Ağır küfürler içeren o ses kaydı Muharrem İnce'ye mi ait? İşte o şok ses kaydı! video izle

İnternete CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı düştü. TBMM Misafirhanesi'nin resepsiyon görevlisine ağır küfürlerin olduğu ses kaydıyla ilgili Muharrem İnce ne dedi?

Abone ol
Abone ol 21 Haziran 2018 17:42

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye ait olduğu iddia edilen ve aşırı küfür içeren bir ses kaydı düştü internete... İnce'nin koruması olan polis memurunun TBMM'nin Beşiktaş'taki misafirhanesine alınmaması üzerine Muharrem İnce ile misafirhanede görevli polis memuru arasında geçtiği iddia edilen ses kaydıyla ilgili Muharrem İnce'den son dakika açıklaması geldi. İnce o ses kaydı için ne dedi?

KORUMASI MİSAFİRHANEYE ALINMAYINCA... İddiaya göre Muharrem İnce'nin korumalığını yapan 'Hasan' isimli polis memuru, Meclis Polisi olmadığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube’den görevlendirildiği için TBMM Misafirhanesi'nin resepsiyon görevlisinin amirlerinden izin almak istemesi üzerine devreye Muharrem İnce giriyor.

"BEN SİZİ ÇOK SEVİYORUM YAPMAYIN BÖYLE EFENDİM..."İnternete düşen ses kaydına göre resepsiyon görevlisini arayan İnce, görevliye "Benim korumamı almayan sen misin" diye sorduktan sonra seri halde ağır küfürler ediyor. Resepsiyon görevlisi de İnce'ye gerekli izni aldığını ve sorun kalmadığını defalarsa söylemesine ve kendisinin "hayranı olduğunu" söylemesine rağmen küfür ve haraketlerine devam ediyor.


MUHARREM İNCE SES KAYDI İÇİN NE DEDİ?.. İ

nternette dolaşan ses kaydı bu sabah Fox TV canlı yayınında Muharrem İnce'ye soruldu. İsmail Küçükkaya, gazeteci Ömer Turan'ın ses kaydını hatırlatıp "Sorar mısınız bu ses kaydı doğru mu, inanalım mı?" sorusunu Muharrem İnce'ye sordu. İnce de şu karşılığı verdi: "Erdoğan'ın oğluyla sıfırlama konuşması ses kayıtları montajsa benim ki de montajdır. Erdoğan'ın oğluyla sıfırlama kaydına inanıyorsa benimkine de inansınlar. Ona inanmıyorlarsa benimkine de inanmasınlar..."





Yorumlar