Anasayfa /  Dünya

Polis aracında cinsel ilişki skandalı! Mesai saatleri içerisinde...

İhbar üzerine bir skandal olay yaşandı. Mesai saatleri içerisinde ekip aracında bir otoparkta cinsel ilişkiye giren iki polis, kendi meslektaşları tarafından basıldı. New York Polisi tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Abone ol
Abone ol 22 Ocak 2023 23:25

New York'ta skandal bir olay yaşandı. New York emniyetine mensup iki polis ekip aracında cinsel ilişkiye girdi. Mesai saatleri içerisinde yaşanan skandal olayda polisler kendi meslektaşları tarafından suç üstü basıldı.

Gece saatlerinde yaşanan olay bir kadının ihbarıyla ortaya çıktı. Polis araçlarına ait otoparkta bir araçtan çığlık sesleri duyan bir kadın polisi arayarak ihbarda bulundu. 

Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri skandal bir manzara ile karşı karşıya kaldı. tv100.com'da yer alan habere göre polis ekipleri ses gelen ekip aracına yaklaştıklarında iki meslektaşlarının cinsel ilişkiye girdiğini gördü.

New York Post gazetesinde yer alan detaylara göre polislerden erkek olanının evli olduğu, ilişkiye girdiği kadın polisle beraber gece mesaisi görevinde oldukları ortaya çıktı. 

KOCASI POLİS MERKEZİNİ BASMIŞ

Gazeteye konuşan yetkili geçtiğimiz yaz aylarında olayın içinde olan kadın polisin kocasının ilişkiyi öğrendikten sonra polis merkezini bastığı ve buradaki eşyalara zarar vererek sinir krizi geçirdiğini söyledi. 

Meslektaşlarını ekip aracının içerisinde suç üstü basan polisler konu ile ilgili iki polis memuru hakkında tutanak tutmadı. Cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen polisler ise ilk sorgularında suçlamayı reddetti. Söz konusu polisler hakkında soruşturma açıldı.

Etiketler polis
Yorumlar