Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 3 Bin Komiser Yardımcısı Alımı Başvuruları Başladı! PAEM Başvuru Ekranı

Komiser Yardımcısı alımını bekleyenler bu haber sizin için! Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre 3 bin kişilik boşluk ile Komiser Yardımcısı alımı yapılacak. Başvuru ekranı açıldı ve adaylar başvurularına başlayabilirler. İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2018 16:12

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 3 Bin Komiser Yardımcısı Alımı Başvuruları Başladı!

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı olan Polis Amirleri Eğitim Merkezi Müdürlüğüne 2018 yılı ve 2019 yılı Eğitim Öğretim tılı için Komiser Yardımcısı alacağını duyurudu. Yapılan Duyuruya göre söz konusu ilana erkek ve kadın adaylar başvuru yapabilecekler. Ön Başvurular bugün itibari iler başlası ve adaylar aşağıdaki detaylara göre başvuru yapabilirler.

Polis Amirleri Eğitim Merkezi ( PAEM ) Müdürlüğüne 2018 ve 2019 yılı Eğitim öğretim yılı için Emniyet mensubu olmayan Lisans mezunu veya buna denkliği olan ve yök onaylı yurtdışından okullardan mezun 300 Kadın ve 2 bin 700 erkek olmak üzere 3 bin Komiser Yardımcısı adayo öğrenci alınacaktır.

ÖN BAŞVURULAR BAŞLADI:

Söz konusu PAEM alımlaırı için Ön Başvurular başladı. Adaylar başvurularına Bugün ( 06 eylül 2018 ) itibari ile başlayabilirler. Buna göre ön başvurular en geç 19 Eylül 2018 tarihine kadar yapılacaktır. Ön Başvuruar www.pa.edu.tr adresi üzerinden elektronik ortamda alınacaktır. Adaylar başvurularını E-Devlet şifresi ile başvuru yapacaklardır.

Ayrıca ön başvurusunu yapan adaylar ise Sınav ücreti olan 100 TL yi Halkbank Şubelerindne veya ATM lerinden 2018 YILI 4. DÖNEM PAEM LİSANS MEZUNU GİRİŞ adlı hesaba yatırmaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vaatandaşı olmak, Kamu halklarındanm haurm bulunmamak, Silah taşımasına veya silahlı görev yapmasına engel olabilecek bir durumu olmamak,

Sağlık açısından Sağlık yönetmeliğinde belirtilen nitelikleri taşımak, Lisans mezunu veya buna denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 18 Yaşını tamamlamış ve 01 Ocak 2018 tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü ve toplumda kötü şöhretli olarak bilinmemek, 

Alkol uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı nedeyiyle tedavi görmemiş veya görmüyor olmak, Hehrangi bir polis kurumundan çıkartılmamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırasından olumlu sonuç alabilmek, Başvuru tarihi itibari ile herhangi bir siyasi parti üyesi olmamak, 

2017 veta 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gibi nitelikler aranacaktır.

İlan hakkında detaylı bigi almak ve başvuru kılavuzuna ulaşmak ve başvuru ekranına ulaşmak için aşağıdaki Buraya Tıklayınız

BAŞVURU KILAVUZU VE BAŞVURU EKRANI


Yorumlar