Anasayfa /  Foto Galeri

Polat çiftinin güzellik merkezinde Engin Polat'a "taksirle yaralama" suçundan dava!

Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt üyeliği suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Polat çiftinin güzellik merkezinde bir müşterinin bölgesel zayıflama işlemi yaptırıp bacağında birinci derece yanık oluşmasıyla davacı olduğu öğrenildi. Mağdur kadın, Engin Polat ve uygulamayı yapan çalışan hakkında "taksirle yaralama" suçundan 1'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Polat çiftinin güzellik merkezinde Engin Polat'a "taksirle yaralama" suçundan dava! - Sayfa 1

Polat çiftinin güzellik merkezinde Engin Polat'a "taksirle yaralama" suçundan dava!

Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt üyeliği suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 10 günden fazladır cezaevinde olan Engin Polat'ın hakkında bir de yaralama davası olduğu ortaya çıktı. Polat çiftinin güzellik merkezinde bir müşterinin bölgesel zayıflama işlemi yaptırıp bacağında birinci derece yanık oluşmasıyla davacı olduğu öğrenildi. Mağdur kadın, Engin Polat ve uygulamayı yapan çalışan hakkında "taksirle yaralama" suçundan 1'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Polat çiftinin güzellik merkezinde Engin Polat'a "taksirle yaralama" suçundan dava! - Sayfa 2

Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu'nun da aralarında olduğu 14 şüpheli, 5 Kasım günü "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "vergi usul kanununa muhalefet", "mal varlığı değerlerinin meşru kaynağını gizlemek", "Spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli veya müşterek bahis ya da şans oyunlarıyla bağlantılı olarak para nakline aracılık etme" suçlarından tutuklanarak Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'ne gönderilmişti.

Polat çiftinin güzellik merkezinde Engin Polat'a "taksirle yaralama" suçundan dava! - Sayfa 3

Polat çifti hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 

Sabah gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre, İstanbul'da yaşayan 27 yaşındaki Şeyma E., Dilan Polat Ataşehir Poliklinik Merkezi'ne 8 ay boyunca bölgesel zayıflama için gitti. Rasping adlı yöntemle vücuduna ısı vererek zayıflaması amaçlanan genç kadın, geçen yıl haziran ayında girdiği seans sonrasında vücudunda yanıklar oluşturuğunu gördü.

Polat çiftinin güzellik merkezinde Engin Polat'a "taksirle yaralama" suçundan dava! - Sayfa 4

Şeyma E., güzellik merkezine durumu bildirip dönüş yapılacağı cevabını alsa da dönüş alamadığını öne sürdü. Mağdur kadın, bir şikayet sitesine ihbar yapınca güzellik merkezi kadını arayarak ödemiş olduğu bin 500 lirayı iade etti ve bol bol krem sürmesini söyledi.