Anasayfa /  Foto Galeri

Pınar Gültekin'in katilinden kan donduran itiraf

Katil Cemal Metin Avcı, Pınar Gültekin'i öldürdükten sonra üniversiteli kızı yakmak için benzinlikten pet şişeyle benzin almış. Öldürdüğü sevgilisinin kendisine şantaj yaptığını ilişkiyi karısına söylemekle tehdit ettiğini söyleyen katil Avcı, sevgilisini dövdükten sonra boğarak öldürdüğünü itiraf etti! Kan donduran cinayet hakkında ayrıntılar gelirken Pınar'ın katili Cemal Metin Avcı hakkında da yeni detaylar geliyor.

Pınar Gültekin'in katilinden kan donduran itiraf - Sayfa 1

Muğla'nın Ula ilçesinde yaşayan ve 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cansız bedeni bulundu. Eski erkek arkadaşı C.M.A. tarafından boğularak öldürülen ve daha sonra bir varilin içine konulup yakılan ve üstüne beton dökülen Pınar Gültekin'in katilinden kan donduran ifadeler geldi. 

Pınar Gültekin'in katilinden kan donduran itiraf - Sayfa 2

Muğla'nın Ula ilçesinde yalnız yaşayan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in kaybolması üzerine jandarma ekipleri arama çalışması başlatmıştı. Talihsiz kadının cansız bedeni bugün bulundu. Pınar Gültekin'in eski sevgilisi C.M.A tarafından öldürüldüğünü belirleyen ekipler, şahsı hemen gözaltına aldı. Gözaltına alındıktan sonra korkunç ifadeler veren C.M.A vahşeti kendi ağzıyla anlattı. 

Pınar Gültekin'in katilinden kan donduran itiraf - Sayfa 3

Cinayete kurban giden Pınar Gültekin'i bulmak için jandarma ve polislerden oluşan ekip, genç kızın son görüldüğü bölgede bulunan kafe, işyeri ve benzinliklere ait 100'ün üzerinde güvenlik kamerasını incelemeye aldı.

Jandarma ekipleri, benzinlikten aracına benzin aldıktan sonra, büyük bir pet şişeyle ilave benzin alan zanlı C.M.A'dan şüphelenerek takibe aldı ve zanlı ifadesinde cinayeti itiraf etti.

Pınar Gültekin'in katilinden kan donduran itiraf - Sayfa 4

KATİLİN İFADESİ KAN DONDURDU!

Zanlının ifadesinde, "İlişkimizi eşime söylemekle tehdir ediyor ve benden yüklü miktarda para isteyerek bana şantaj yapıyordu. Konuşmak için çağırdım, yaşanan tartışma sonrasında öldürdüm" dediği öğrenildi.