Anasayfa /  Foto Galeri

Pınar Altuğ'dan kendisine gelen yorumlara sert yanıt! Edepsizliğe tahammülüm yok!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Pınar Altuğ, sık sık takipçilerinin yorumlarına verdiği cevaplarla gündem oluyor. Önceki gün İstanbul'da bir alışveriş merkezinde objektiflere takılan oyuncu, kırmızı çizgisini açıkladı.

Pınar Altuğ'dan kendisine gelen yorumlara sert yanıt! Edepsizliğe tahammülüm yok! - Sayfa 1

Sosyal medyada kendisine yapılan eleştirilere sert yanıtlar veren Altuğ, şunları söyledi:

Pınar Altuğ'dan kendisine gelen yorumlara sert yanıt! Edepsizliğe tahammülüm yok! - Sayfa 2

Oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde Metropol İstanbul'daki Animal Balloon World'ü gezdi. Yaz tatiline teknede devam eden ve birkaç günlüğüne İstanbul'a gelen Pınar Altuğ, kızı Su'nun eğitimi hakkında şunları söyledi: "Aslında buraya Su ile gelmeyi hayal ediyordum ama kendisi yok maalesef. Sabah saatlerinde hazırlanıp dersinin başına geçiyor. Görüntülü arayıp göstermeyi düşünüyorum balon müzesini. Eğitimi gayet iyi gidiyor. Çok gururlanıyorum. Şu anda özel hocalık bir durumumuz da yok."

Pınar Altuğ'dan kendisine gelen yorumlara sert yanıt! Edepsizliğe tahammülüm yok! - Sayfa 3

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla da adından söz ettiren oyuncu, fotoşopyaptığı yönündeki yorumlara da sert çıktı:

Pınar Altuğ'dan kendisine gelen yorumlara sert yanıt! Edepsizliğe tahammülüm yok! - Sayfa 4

"Fotoşoplu fotoğraflar tabii ki paylaşabilirim ama ben kendimi hiçbir zaman gizlemiyorum. Benim çok iyi fotoğrafçı tanıdıklarım var, istesem çok farklı şeyler de yaparım ama uğraşmıyorum. Neysem oyum."