Anasayfa /  Magazin

Petek Dinçöz Yeni Doğan Bebeği'nin Fotoğrafını Paylaştı !

Petek Dinçöz Yeni Doğan Bebeği'nin Fotoğrafını Paylaştı !

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2016 15:27

 Petek Dinçöz Yeni Doğan Bebeği'nin Fotoğrafını Paylaştı !

90 yıllarda Can Tanrıyar ile fırtınalı bir aşk yaşayan ve evlilik yapan güzel şarkıcı Petek Dinçöz geçtiğimiz günlerde başarılı bir doğum ile sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirmişti. Güzel şarkıcı Petek Dinçöz, Aslan ismini koyduğu oğlunun ilk fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Çok sayıda tebrik mesajı ve beğeni aldı.

90 yıllarda Can Tanrıyar ile fırtınalı bir aşk yaşayan ve evlilik yapan güzel şarkıcı Petek Dinçöz geçtiğimiz günlerde başarı bir doğum ile sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirmişti. Güzel şarkıcı Petek Dinçöz, Aslan ismini koyduğu oğlunun ilk fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Çok sayıda tebrik mesajı ve beğeni aldı.

Geçtiğimiz yıl Serkan Kodaloğlu ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Petek Dinçöz oğlu Aslan'ın yüzünü sosyal medya hesabından yayınladı.

Ünlü şarkıcı daha önce hep yüzünü kapalı verdiği oğlu Aslan'la fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.Dinçöz, bu fotoğrafın altına; "Aslan hepinize iyi haftalar diliyor daha henüz diş çıkarmadık diş etleri çok kaşınıyor ne yapabilirim jelleri denedim başka önerisi olan varmı? " notunu düştü ve yardım istedi.

PETEK DİNÇÖZ KİMDİR? Petek Dinçöz, 29 Mayıs 1980 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Zehra Süay ve Müjdat Fahri Ezgü çiftinin kızlarıdır. Babasını çocukken kaybetmiştir. Necdet adında bir erkek kardeşi vardır. İlk öğrenimini Gazi Ortaokulun'da tamamlamıştır. 14 yaşına kadar İzmir'de yaşamıştır. Okul hayatını bırakıp mankenlik hayatına atılmıştır. 1997 yilinda katıldığı Kıbrıs Güzellik yarışmasında 2. oldu aynı zamanda Vizyon Production / Atilla Kaplakarslan tarafından keşfedilip 2 yıl eğitim görüp 1999 yılında Kıbrıs Güzellik yarışmasında Basın Güzeli'de seçilmiştir, yakaladığı bu başarı ile dizi teklifleri gelmeye başladı. 1998 yılında mankenliğe başlayan Dinçöz Temmuz 1998'de başlayan Sırılsıklam adlı diziye Eylül 1999'da 2. sezonda başrolü oynayan Dinçöz'ün oynadığı ikinci dizisi ise 2000 yapımı Zehirli Çiçek'ti. Bu dizide Tuğba Özay ve Çağla Şikel'le başrolü paylaşmıştır. Ardından Mehmet Ali Erbil'in bir programında yardımcı sunucu olarak görev almıştır.1999 sonlarında ise mankenliği bırakarak şarkıcılığa Günay'da sahne alarak başladı. Dinçöz, Orhan Gencebay'ın yapım şirketinden çıkan ve aynı zamanda ilk teklisi olan Bende Kaldı'yı Eylül 2001'de piyasaya çıkardı. Bende Kaldı çok başarılı oldu ve 2002'de düzenlenen 8. Kral TV Video Müzik Ödüllerinde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü aldı.Nisan 2002'de çıkardığı Aşkın Tam Sırası albümü Okşa, Foolish Casanova, Kısmetsizim, Allahın Belası, Zevksiz gibi parçaları bulundurmuştur. Albüm ilk haftasında 49.000 satmıştır[kaynak belirtilmeli]. Aynı yılın Ekim'inde Star TV'de yayınlanan Bir Yıldız Tutuldu dizisinde başrol oynamıştır.

Şubat 2003'te yapilan Kral TV Video Müzik Töreni'nde Petek Dinçöz Gülben Ergen, Hülya Avsar, Safiye Soyman, Seda Üren gibi sanatçıları geçerek 2002 yılının En İyi Fantezi Kadın Şarkıcısı seçildi.Nisan 2003'te çıkardığı Sen Değmezsin albümü 120.000 satmıştır[kaynak belirtilmeli]. Ardından Gülben Ergen'den sonra, haftada 5 konserle Türkiye'de en çok konser veren ikinci bayan sanatçı ünvanını kazanmış oldu.2003'te gerçekleşen Kral TV Video Müzik Töreni'nde Ebru Yaşar, Ebru Gündeş, Sibel Can, Seda Sayan gibi isimleri ardında bırakarak 2003 yılının En İyi Fantezi Kadın Şarkıcısı seçildi. Ödül aldığı gününün sabahında Şaka Gibi adlı albümünü sunan Dinçöz 5 günde 17.000'lik satış grafiği çizmiştir[kaynak belirtilmeli]. Yıl sonunda ise albümünün satış grafiği toplam 90.000'i bulmuştur.2004 ortalarında Fenerbahçeliler tarafından yapılan dev ankette Petek Dinçöz Fenerbahçeli En Güzel Bayan Şarkıcısı seçildi.

2005 yılının Haziran ayında ise Doktor Tavsiyesi albümü ile 1 ayda 100.000'lik satış yakaladı[kaynak belirtilmeli]. Bu albümünde birçok klip çekerek müzik listelerinde zirveye oturdu[kaynak belirtilmeli]. Kutsi ile yaptığı düet albümü Kördüğüm ise Yılın En Başarılı Maxi Single ödülünü almış, Doktor Tavsiyesi albümü ise yıl sonuna kadar toplam 118.000'lik satış grafiği çizmıştır.[kaynak belirtilmeli]29 Mayıs 2007'de çıkan Yolun Açık Olsun albümüyle Türkiye'deki ilk Kokulu Albümüde piyasaya çıkarmıştır[kaynak belirtilmeli]. Albüm 2 ayda 80.000 satarak 2007'de tavan yapan Korsan olayını birazcık hafifletmiş oldu ve 2007 yılının en çok satan 5. albümü olmuştur.

2008'in Nisan ayında piyasaya sürdüğü "Frekans" adlı albümü tam 8 ayda 100.000 sattı. Frekans, Kolay Değil, Değme Keyfime, Kardan Adam gibi hitler bulundurdu.2009'da Sezen Aksu'dan dersler alarak müzik tarzını pop olarak değiştirdi. Sezen Aksu'nun da desteği ile "Ne Yapayım Şimdi Ben" isimli albümünü çıkardı ve birçok kişi sesindeki gelişime inanamadı. O sene yaptığı kahkül imajıyla birçok kişinin dikkatini çekti ve birçok kişi aynı imajı kullandı. Senenin sonuna doğru yine sözü Sezen Aksu'ya ait "Bana Uyar" adlı 2 şarkılık single çıkardı ve "Tırlattım" şarkısını dövmeli imajıyla kliplendirdi. Arım Balım Peteğim programına bu sefer KanalTürk adlı kanalda devam etti. Yine en iyi sabah programı ödüllerine layık görüldü.

Etiketler petek dinçöz
Yorumlar