Anasayfa /  Foto Galeri

Pelin Öztekin babası Rasim Öztekin için yaptığı paylaşım yürek burktu

Kalp krizi geçirdikten sonra hastanede tedavi altına alınan usta tiyatrocu Rasim Öztekin, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin sosyal medya hesabından babasıyla olan fotoğraflarını paylaştı. Pelin Öztekin yazdığı notla herkesi duygulandırdı. İşte Pelin Öztekin'in o duygulandıran paylaşımı

Pelin Öztekin babası Rasim Öztekin için yaptığı paylaşım yürek burktu - Sayfa 1

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçtiğimiz hafta pazar günü geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Vefat haberi ile sanat camiasını yasan boğan Öztekin için Ses Tiyatrosu'nda anma töreni gerçekleştirildi. Tören sonrasında usta oyuncu, kılınan cenaze namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Pelin Öztekin babası Rasim Öztekin için yaptığı paylaşım yürek burktu - Sayfa 2

Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin ise babasının vefatından bir hafta sonra duygusal bir paylaşım yaptı. Babasıyla çekildiği fotoğraflarını yayınlayan Öztekin şunları ifade etti: Her şey ne kadar hızlı, aynı gidişin gibi Babiş. Sanki dün kulağına 'kal benimle, ben daha o kadar büyümedim' diye fısıldayan ben değildim. Sen yine erken davrandın kaptan!

Pelin Öztekin babası Rasim Öztekin için yaptığı paylaşım yürek burktu - Sayfa 3

"BEN SONUNDA BÜYÜDÜM BABA" 
Yaka iğnesi gibi boynunda uyuttuğun, omuzunda taşıdığın, tekneden denize attığın, elinden tutup maça götürdüğün, babasını hayranlıkla sahnede izleyen, babasını ustası yapıp o yolda ilerleyen o minik kız çocuğu bir gecede büyüdü. Ben sonunda büyüdüm baba.

Pelin Öztekin babası Rasim Öztekin için yaptığı paylaşım yürek burktu - Sayfa 4

Bugün bir hafta oldu, özlediklerinin, ustalarının, dostlarının yanına göçeli. Daha ne çok anı biriktirip, yaşananlara gülüp geçecektik, sen yine bana akıllar verecektin ben 'offf baba yaaa' diye şımarıklık yapacaktım. Fazla erken değil miydi bu didişmeleri bırakıp gitmek için? Sen benim ilk aşkım, kahramanım, hayranı olduğum dayanağımdın.