Anasayfa /  Foto Galeri

Payitaht Abdülhamid dizisinin Pakize'si Buse Varol son noktayı koydu!

Payitaht Abdülhamid dizisinin Pakize'si Buse Varol son noktayı koydu! - Sayfa 1

TRT 1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'de Pakize rolünü canlandıran oyuncu Buse Varol, hamileliği nedeniyle diziye devam edip etmeyeceği yönünde yapılan yorumlara son noktayı koydu. İşte Buse Varol'un o açıklaması. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Payitaht Abdülhamid dizisinin Pakize'si Buse Varol'un hamilelik nedeniyle diziye devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyordu. 2018 yılının Şubat ayında Payitaht Abdülhamid dizisine katılan Varol, dizideki geleceğiyle ilgili yapılan yorumlara son noktayı koydu.

Payitaht Abdülhamid dizisinin Pakize'si Buse Varol son noktayı koydu! - Sayfa 2

DOĞUMDAN SONRA DEVAM EDERSEM ÇİFT KAŞE İSTERİM: Set temposunun başladığını dile getiren Varol, ve şunları söyledi: “Benim için yoğun bir dönem olacak. Şu an diziden çıkmam gibi bir şey yok ama her şey olabilir. Bazen sette espri yapıyorum; ‘doğumdan sonrada devam edersem çift kaşe isterim’ diyorum. Fakat şu an rolüme devam edeceğim bakalım ilerleyen süreçte neler olacak.”

Payitaht Abdülhamid dizisinin Pakize'si Buse Varol son noktayı koydu! - Sayfa 3

BUSE VAROL'DAN ŞAŞIRTAN İTİRAF: Öte yandan Şarkıcı Alişan’ın 6 aylık hamile olan oyuncu eşi Buse Varol, önceki gün Nişantaşı sokaklarında alışveriş turundaydı.

Payitaht Abdülhamid dizisinin Pakize'si Buse Varol son noktayı koydu! - Sayfa 4

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre doğuma az bir süre kalan Buse Varol, çok fazla bebek alışverişi yaptığını belirterek, “Bebek alışverişi olayını sanırım biraz abarttık. Ne görsek alıyoruz. Daha gelecek bir çok hediye var. Onun için bir kısmını ihtiyaç sahibi insanlara göndereceğim” dedi.