Anasayfa /  Foto Galeri

‘Pavyon’un ikinci sezonu BluTV’de başlıyor!

‘Pavyon’un ikinci sezonu BluTV’de başlıyor! Farklı formattaki içerikleriyle büyük ilgi gören Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin pavyon kültürünü ve adabını tüm gerçekçiliğiyle seyirciye aktaran belgesel serisi ‘Pavyon’un ikinci sezonu başlıyor. Renkli dünyası ve samimi karakterleriyle ‘Pavyon’, alemin kapılarını bir kez daha seyircisine açıyor.

‘Pavyon’un ikinci sezonu BluTV’de başlıyor! - Sayfa 1

‘Pavyon’un ikinci sezonu BluTV’de başlıyor!

Farklı formattaki içerikleriyle büyük ilgi gören Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin pavyon kültürünü ve adabını tüm gerçekçiliğiyle seyirciye aktaran belgesel serisi ‘Pavyon’un ikinci sezonu başlıyor. Renkli dünyası ve samimi karakterleriyle ‘Pavyon’, alemin kapılarını bir kez daha seyircisine açıyor.

‘Pavyon’un ikinci sezonu BluTV’de başlıyor! - Sayfa 2

Sevilen dijital platform BluTV’nin ilk kez 2019 yılında üyeleriyle buluşturduğu belgesel serisi ‘Pavyon’ birinci sezonuyla büyük ses getirmesinin ardından şimdi de ikinci sezonuyla çok konuşulmaya hazırlanıyor.

‘Pavyon’un ikinci sezonu BluTV’de başlıyor! - Sayfa 3

Başlayacak olan ikinci sezonuyla, eğlence sektörünün bambaşka bir ayağının bilinmeyen yönlerini izleyenlere sunmaya devam edecek olan ‘Pavyon’, hafızalara kazınan karakterleriyle izleyenleri farklı bir atmosferin içine çekecek.

‘Pavyon’un ikinci sezonu BluTV’de başlıyor! - Sayfa 4

Karakterleri daha yakından tanıyacağımız, Kirli Dilek ile Ilgazlı Şef Maraz’ın geçmişlerine ışık tutacağımız, kulis diyaloglarına ve karakterlerin unutulmaz anılarına tanık olacağımız ‘Pavyon’ yeni sezonuyla herkesi bir kez daha aleme davet ediyor.