Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Patiswiss olayı nedir? Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız kimdir?

Sosyal medya platformunda, solmuş ve küflenmiş çikolataların görüntülerini paylaşan ve Patiswiss CEO’sunu etiketleyen bir kullanıcı, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2024 10:00

Sosyal medya platformunda, solmuş ve küflenmiş çikolataların görüntülerini paylaşan ve Patiswiss CEO’sunu etiketleyen bir kullanıcı, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. İşte detaylar...

Sosyal medya platformunda, satın aldığı beyazlaşmış ve küflenmiş çikolataların fotoğraflarını paylaşan ve Patiswiss CEO’sunu etiketleyen bir kullanıcı, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, ürünlerinin asla küflenmeyeceğini savunarak, kullanıcıya evindeki nem oranını kontrol etmesini önerdi.

Küflü Çikolata İddiası

Son dönemde, marketlerden alınan bazı ürünlerle ilgili şikayetlerini sosyal medya üzerinden duyuran vatandaşlar, şirketlerin ürün kalitelerini artırması ya da muhafaza etmeleri konusunda önemli katkılar sağlıyor. Bu durum, iş dünyasını bir araya getiren sosyal medya platformunda da benzer bir olaya yol açtı. Marketten aldığı çikolatanın beyazlaştığını ve küflendiğini fark eden bir kullanıcı, söz konusu ürünün fotoğraflarını da hesabından paylaştı.

CEO’dan Sert Yanıt

Patiswiss’in CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, etiketlendiği paylaşıma sert bir yanıt verdi. Tunaoğlu, “Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de linkedinde paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin.” ifadelerini kullandı.

Tunaoğlu, ayrıca marka karalama ve marka değeri düşürme suçlarından avukatlarının ne isteyeceğinden herkesin habersiz olduğunu belirtti. “Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin. Karşında senin dev Migros ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki. Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim” dedi.

Yorumlar