Anasayfa /  Foto Galeri

Pandemi sosyal destek başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır

Koronavirüsün ekonomik olarak olumsuz etkilerini gidermek amacıyla devlet tarafından verilen destekler arasında pandemi yardımı yer alıyor ve yardım 1000 TL'den 1100 TL'ye çıkarıldı. 1. ve 2. faz ödemeler tamamlanırken 3. faz başvurusu yapmak isteyenler istenilen şartların neler olduğunu, başvuruların nasıl yapıldığına dair bilgileri merak ediyor. Pandemi sosyal destek başvuru sonuç sorgulama ekranına nereden, nasıl ulaşılır?

Pandemi sosyal destek başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır - Sayfa 1

Pandemi sosyal destek başvuru şartları nelerdir? E-devlet 1100 TL pandemi yardımı başvuru ekranı! Sonuç sorgulama nasıl yapılır? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılıyor.

Pandemi sosyal destek başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır - Sayfa 2

Ekonomik olarak koronavirüsün olumsuz etkilerini silmek amacıyla devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine pandemi sosyal desteği 1100 TL olarak veriliyor ve iki fazda tamamlanan başvurular 3. fazda devam ediyor. İşte tüm bilgiler...

Pandemi sosyal destek başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır - Sayfa 3

1.100 TL PANDEMİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yeni alınan karara göre pandemi döneminde ihtiyaç sahiplerine 1100 lira sosyal yardım yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı ile başvuruya gerek olmaksızın 2 milyonun üzerinde haneye ulaşacaklarını kaydetti.

Pandemi sosyal destek başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır - Sayfa 4

Bakan Yanık şunları söyledi: "Bir önceki Sosyal Destek Programımızın başvurularını e-Devlet üzerinden almıştık. Daha önce e-devlet üzerinden başvurmuş ve ihtiyaç sahibi olduğu SYDV'lerimiz tarafından tespit edilmiş 2 milyonu aşkın haneye, hane başı 1.100 TL tutarında 'Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı' ödemesi gerçekleştireceğiz." demişti.