Anasayfa /  Eğitim

Özel Harekat Polisi ve Memur alımları başladı mı?

İçişleri Bakanlığı'na bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Polis Özel Harekat (PÖH) alımı ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün memur alımı konusunda açıklama hala gelmedi...

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2017 10:44

İçişleri Bakanlığı Özel Harekat Polisi ve Memur Alımı Duyurusu Bekleniyor 

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2017 yılında polis memuru ve polis özel harekat alımı yapacağına ilişkin bir çok açıklama bulunuyor, fakat alımların ne zaman ve hangi şartlarda yapılacağı hala netleşmiş değil. Özellikle Polis Özel Harekat alımıyla ilgili beklentileri bulunan kadın adaylar kontenjan ve alım konusunda takvim açıklaması bekliyor.

 Öte yandan İçişleri Bakanlığı'na bağlı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün hali hazırda boşta olan kadrolarına sözleşmeli personel alımı yapmaya hazırlandığı biliniyor. Bununla ilgili Maliye Bakanlığı'na yapılan talep kabul edilmiş ve alım sürecinin başladığı öne sürülmüştü. Aradan geçen zamana rağmen Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün de ne kadar personel alacağı ve hangi şartlarda alacağı hala netleşmiş değil. 2016 Yılında Kamu Personeli Seçme Sınavına giren ve merkezi atamalardan umduğunu bulamayan adayların büyük bir merakla beklediği alımlara ilişkin açıklama yapılması adayları sevindirecektir.


Yorumlar