Anasayfa /  Foto Galeri

Özcan Deniz'e hapis şoku !

Özcan Deniz'in fiziksel ve psikolojik şiddetine maruz kaldığını belirterek koruma kararı aldırdıktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulunan Feyza Aktan'ın, ihbarı üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı.

Özcan Deniz'e hapis şoku ! - Sayfa 1

Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in fiziksel ve psikolojik şiddetine maruz kaldığını belirterek koruma kararı aldırdıktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulunan Feyza Aktan'ın, ihbarı üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. İddianamede, Özcan Deniz'in defalarca şiddetine maruz kalan Aktan'ın eşini her defasında affettiği ortaya çıktı.

Özcan Deniz'e hapis şoku ! - Sayfa 2

Özcan Deniz hakkında boşandığı eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Feyza Aktan 2 yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı Özcan Deniz'in kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını ileri sürerek savcılığa başvurmuştu. 

Özcan Deniz'e hapis şoku ! - Sayfa 3

Aktan şiddetin hamilelik döneminde başladığını anlatıp, kendisini aldattığı dönemde evi terk ettiği için ünlü şarkıcı tarafından tehditle eve geri getirilip, hapsedildiğini ağır şekilde darba maruz kaldığını ve 'Abimdeki silahı alacağım, ikimizi de öldüreceğim' sözleriyle tehdide maruz kaldığını ifade etmişti.

Özcan Deniz'e hapis şoku ! - Sayfa 4

ÖZCAN DENİZ SUÇLAMAYI REDDETTİ

Şüpheli Özcan Deniz'in savunmasında, iddiaların doğru olmadığını, suçlamaları kabul etmediğini söylediği de iddianamede yer aldı.