Anasayfa /  Magazin

Özcan Deniz ile Samar Dadgar balayından döndü

Geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız evlenen Özcan Deniz ve Samar Dadgar, balayı için Dubai'ye gitmişti. İstanbul'a dönen çift, önceki gün havalimanında görüntülendi. Deniz, annesinin evliliğine karşı çıkması hakkındaki sorulara yanıt verdi

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2023 20:55

Özcan Deniz, 2018'de evlendiği ve oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ayrılığın ardından Aktan, şiddet gördüğü iddiasıyla ünlü oyuncuya dava açmıştı. Şiddet davasından beraat eden Deniz, kısa bir süre sonra gönlünü modacı Samar Dadgar'a kaptırmıştı. Yaklaşık 1,5 yıldır birlikteliklerini sürdüren çift, gizlice evlendi. 20 Ocak'ta sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan ikili, ardından balayı için Dubai'ye gitti.

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; balayından dönen çift, önceki gün İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Mutlulukları yüzünden okunan Deniz ve Dadgar, "Dostlarımız ve aile arasında küçük bir tören tercih ettik. Teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için" dedi.

"AİLEVİ SORUNLARIMIZ AİLE ARASINDA KALACAK"

Özcan Deniz'in annesi bu evliliğe karşı olduğunu söylemişti. Deniz konuyla ilgili, "Ailevi sorunlarımız aile arasında kalıyor ve kalacaktır. Teşekkür ederiz arkadaşlar. Cumartesi gecesi sahnem var diye erken döndük" ifadelerini kullandı.

"İLLA NİKAH MASASINA MI OTURMAK LAZIM?" DEMİŞTİ, TÖRENE KATILMADI

Özcan Deniz'in bu evliliğe karşı çıkan ve daha önce konuyla alakalı, "İstemiyorum" yorumunu yapan annesi Kadriye Deniz ise törene katılmadı.

Deniz, geçtiğimiz aylarda, "Oğlunuzun evlenmesine sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Özcan da duysun bunu; evlenmesini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Kız arkadaşıyla mutluluklar diliyorum. Ama illa nikah masasına mı oturmak lazım? Belki böyle konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir, bilmiyorum. Ama istemiyorum.

"GÜZEL GÜLÜŞLÜM, GAMZESİNE YANDIĞIM"

Deniz, geçtiğimiz aylarda sevgilisinin doğum gününü şu sözlerle kutlamıştı:

İyi ki geldin... Sen geldin, şehre bir film geldi.
Ben yenilendim, bulutlar gitti.
Bir güzel orman oldu yazılarda.
İklim değişti, Akdeniz oldu...
O eşsiz sevgi dolu kalbinle iyileştirdin dokunduğun her şeyi...
İyi ki doğdun masalımın prensesi... Güzel gülüşlüm, gamzesine yandığım...

"2022'NİN İLK SAATLERİNDE EVLİLİK TEKLİFİ ALDIM" DEMİŞTİ

Dadgar, ayrıca geçtiğimiz yıl katıldığı bir etkinlikte tektaş yüzüğü ve pembe kıyafetiyle dikkat çekmişti. Samar Dadgar, muhabirlerin "evlilik" sorularına yanıt vermişti. Dadgar, "Yeni yılın ilk saatlerinde (2022) Kıbrıs'ta evlilik teklifi aldım. Çok mutlu oldum ama bu yaz düğün yok" demişti.

Yorumlar