Anasayfa /  Spor

Ozan Kabak Inter'e mi gidiyor?

Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Ozan Kabak'ın Inter'e transfer olacağı iddia edildi. Peki Ozan Kabak Inter'e gidiyor mu? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2018 13:50

Ozan Kabak Inter'e mi transfer oluyor? Galatasaray'ın 18 yaşındaki oyuncusu Ozan Kabak, sürekli yükselişte olan performansıyla ilk 11'in vazgeçilmez isimleri arasına girerken Avrupa takımlarının da ilgisini çekmeye devam ediyor.

İnter, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda oynanan Lokomotiv Moskova maçında ayakta kalan tek isim olan Ozan'ı yakından takip etti.

Sabah'ın haberine göre; İtalyan devi, 2 Aralık Pazar akşamı oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisinde de Ozan'ı yakından izleyerek notlarını alacak.

OZAN KABAK KİMDİR

Ozan Kabak, 25 Mart 2000 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Babası cezaevi müdürü olduğu için Ankara'da görev yaptığı sırada dünyaya gelen Ozan Kabak, aslen Mardin'e bağlı olan Derik ilçesinden.

1.85'lik boyuyla hava toplarında başarılı bir performans sergileyen Ozan Kabak, sol ayağını etkili bir şekilde kullanabiliyor.

Milli takımın alt yaş gruplarında toplam 39 kez resmi maça çıkan Ozan Kabak, bu mücadelelerde toplam 6 gol atmayı başardı.

Ozan Kabak, 2017 U17 Avrupa şampiyonasının finallerinin ardından UEFA'nın resmi sitesinde yer bulmuştu. Ozan, 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nın en dikkat çeken 10 ismi arasında gösterilmişti.

2017 yılında Galatasaray ile resmi sözleşme imzalayan Ozan'ın 2020'ye kadar resmi sözleşmesi bulunuyor.

2015 yılından bu yana Galatasaray altyapısında yer alan Ozan Kabak, sırasıyla U16, U17, U19 ve U21 takımlarının formasını giydi.


Yorumlar