Anasayfa /  Foto Galeri

Oyuncu Altan Gördüm eski eşi Vahide Perçin'in diziden ayrılığı ve sağlığıyla ilgili konuştu

Oyuncu Altan Gördüm, geçtiğimiz akşam Kabataş'ta 'Son Vapur' isimli film setinde görüntülendi. Altan Gördüm, eski eşi Vahide Perçin'in Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılığıyla ilgili ve sağlığıyla ilgili konuştu

Oyuncu Altan Gördüm eski eşi Vahide Perçin'in diziden ayrılığı ve sağlığıyla ilgili konuştu - Sayfa 1

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Altan Gördüm, geçtiğimiz akşam Kabataş'ta 'Son Vapur' isimli film setinde görüntülendi.

Rahip kıyafetleriyle gazetecilerin karşısına çıkan Gördüm, pandemi döneminde arkadaşlarının güzel bir kadro kurduğunu ve bunun kendisi için iyi bir antreman olduğunu dile getirdi.

Oyuncu Altan Gördüm eski eşi Vahide Perçin'in diziden ayrılığı ve sağlığıyla ilgili konuştu - Sayfa 2

"VAHİDE'NİN SAĞLIK DURUMU GAYET İYİ"

62 yaşındaki oyuncu, eşi Vahide Perçin'in sağlık durumuyla ilgili konuşarak şu sözleri söyledi:

Oyuncu Altan Gördüm eski eşi Vahide Perçin'in diziden ayrılığı ve sağlığıyla ilgili konuştu - Sayfa 3

"Biliyorsunuz bir polemik yapıldı diziden ayrılma nedeni ile alakalı zaten biz 2 yıl için anlaşma yaptık aşağı yukarı oda doldu, 71. bölümde ayrıldı. Zaten koşullar da zor başka bir şehirde Adana'da arada bir insan kendine de zaman ayırmalı. Vahide'nin sağlık durumu gayet iyi. Saçlarını daha önce sağlık durumundan dolayı kestirmişti. 

Oyuncu Altan Gördüm eski eşi Vahide Perçin'in diziden ayrılığı ve sağlığıyla ilgili konuştu - Sayfa 4

Gördüğü tedaviden dolayı saçları dökülüyordu şimdi ise Vahide "Şu dizi bir bitsede saçlarımı kestirsem" diyordu. Biz Vahide ile tanıştığımızda saçları aynen böyle kısaydı. Saçlarını kendi isteği üzerine kesti, sevenlerine buradan iletelim sağlık durumu gayet iyi."