Anasayfa /  Teknoloji

Birçok çocuğun ölümüne sebep olan Momo yeniden ortaya çıktı! Momo nedir? Nasıl ortaya çıktı?

Geçtiğimiz yıllarda bir çok gencin ölümüne sebep olan Mavi Balina'dan sonra şimdide ortaya Momo çıktı. Birçok ailenin kabusu olan, özellikle çocukları ağına çekmeye çalışan Momo kim tarafından ortaya atıldı? WhatsApp üzerinden yabancı numaralarla mesaj göndererek, çocukların ruhsal hallerinden yararlanan ve psikolojilerini bozarak intihara kadar sürükleyen bu oyunun arkasında kim var?

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2019 16:52

WhatsApp üzerinden çocuklara yabancı numaralar üzerinden mesajlar gönderen ve psikolojilerini bozarak intihara sürükleyen Momo isimli oyun yeniden hortladı. En korkunç filmlerdeki karakteri bile sollayacak bir surata sahip olan Momo, çocukların adeta beynini yıkıyor.

Son olarak Arjantin'de 12 yaşındaki bir kızın ölümüne sebep olduğu iddia edilen Momo, aradan geçen 7 ayın ardından tekrardan insanların başına bela olmaya başladı. Momo'nun şimdiki hedefinin İngiltere'de yaşayan gençler olduğu belirtiliyor.

Son olarak 7 yaşında bir çocuğa, bebek benzeri yaratıkların kendisini uykuda öldüreceğini söyleyen Momo, ülkede bir siber alarm verilmesine sebep oldu. Bu tür tuzakların ülkemize de sıçramaması adına daha önce benzeri haberlerimizde bir uyarıda bulunmuştuk: Tanımadığınız numaralardan gelen aramaları ve mesajları en ufak bir şüpheye düşmeden silip engellemekte tereddüt etmeyin. Nitekim yorgun bir akılla, küçük - büyük herkesin bu tür tuzaklara düşmesi fazlasıyla mümkün.


Yorumlar