Anasayfa /  Foto Galeri

Ortalığı karıştıran görüntü! Kim Jong Un tabutta! İşte o görüntüler

Dünya koronavirüs kadar Kuzey Kore lideri Kim Joung-un'un ölüp ölmediğini de tartışıyor. Sosyal medyaya düşen bir görüntünün "Kim'in tabutuna ait olduğu" iddia edildi. Kuzey Kore lideri Kim öldü mü? O tabut Kim'e mi ait?

Ortalığı karıştıran görüntü! Kim Jong Un tabutta! İşte o görüntüler - Sayfa 1

Dünya Kuzey Kore lideri Kim Joung-un'un ölüp ölmediğini tartışırken, Japonya televizyonunda yayınlanan görüntüler ortalığı karıştı. Görüntülerde Kim Joung-un'a ait olduğu iddia edilen tabut görüntüleri yer aldı. Öte yandan İngiliz medyası Kim Jong-un’un hayatına kaybettiğine ilişkin iddiaların ardından, başkent Pyongyang’da Kim İl-sung Meydanı’nda yapılacağı öne sürülen cenazede yapılacak geçiş töreni için geçici yapıların inşa edildiğini duyurdu uydu fotoğrafları yayınladı.

Ortalığı karıştıran görüntü! Kim Jong Un tabutta! İşte o görüntüler - Sayfa 2

Şimdi de Kim Jong-un'un cansız bedenini cam bir tabutun içerisinde gösteren fotoğraf, tüm dünyada infial yarattı. Kuzey Kore lideri hakkında devam eden sayısız söylentinin ortasına düşen bu fotoğraf, viral oldu ve sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Ortalığı karıştıran görüntü! Kim Jong Un tabutta! İşte o görüntüler - Sayfa 3

Kim'in babasının cenaze töreninden ve 2011 yılına ait olduğu düşünülen ve photoshop ile yapıldığı iddia edilen görüntü, Kim'in başını bir yastık üzerinde olduğu ve kırmızı bir battaniyenin altında olduğunu gösteriyor.

Ortalığı karıştıran görüntü! Kim Jong Un tabutta! İşte o görüntüler - Sayfa 4

ABD ve Çin, Kuzey Kore liderinin geçirdiği kalp ameliyatını takiben bitkisel hayatta, ağır hasta hatta ölü olduğu iddialarının gerçeği yansıtıp yansıtmadığını bulmaya çalışıyor.