Anasayfa /  Foto Galeri

Ordu’da Müslüman aile hayatlarının şokunu yaşadı: Kargo ile İncil gönderdiler

Ordu’da yaşayan Müslüman bir ailenin 18 yaşındaki çocukları E.G.’ye, bilgisi dahilinde olmadan, Hristiyanların kutsal kitabı olan İncil gönderildi. Ücretsiz gönderilen kutsal kitabı alan genç, “Ailem bana sen mi sipariş verdin?' diye sordu, Müslümanım, Kur’anı Kerim gelse sevinirdim” dedi.

Ordu’da Müslüman aile hayatlarının şokunu yaşadı: Kargo ile İncil gönderdiler - Sayfa 1

Kartvizit bile gönderdiler: 

Müslüman olarak dünyaya gelen ve bu şekilde hayatlarını devam ettiren aileye, tanımadıkları bir kişi tarafından, bir kitap firması aracılığı ile ‘İncil’ ve Hristiyan dini içerikli kitaplar ile birlikte kiliselerin adreslerini gösteren bir de kartvizit gönderildi.

Ordu’da Müslüman aile hayatlarının şokunu yaşadı: Kargo ile İncil gönderdiler - Sayfa 2

Geri gönderecek:

 Şaşkına dönen baba Osman G., oğlundan şüphelendiklerini dahi belirtirken, 18 yaşındaki çocukları E.G. ise Kur’an-ı Kerim ve İslam dini içerikli kitaplar gelseydi mutlu olacağını, gelen kargoyu ilk fırsatta geri göndereceğini belirtti.

Ordu’da Müslüman aile hayatlarının şokunu yaşadı: Kargo ile İncil gönderdiler - Sayfa 3

Aralıklarla internet yoluyla alışveriş yapan, kişisel bilgilerini böyle bir kitap firması ile paylaşmamasına rağmen tüm bilgilerinin karşı tarafta olduğunu dile getiren ve bu nedenle isminin açıklanmasını istemeyen 18 yaşındaki E.G., “Öncelikle, kargo firmasından bana bir telefon geldi ve adıma ait kargo olduğu söylendi. Ben böyle bir kargo beklemiyorum, mesaj da gelmedi. Kargoyu babam teslim aldı. Zaten ben internet üzerinden ürün satın aldığım zaman ailemin bilgisi oluyor. Babam kargoyu açtığı zaman, İncil ve Hristiyan dini ile alakalı bazı kitaplar çıktı." İfadelerini kullandı.

Ordu’da Müslüman aile hayatlarının şokunu yaşadı: Kargo ile İncil gönderdiler - Sayfa 4

E.G., "Biz şaşırdık, hatta İncil’i, ilk gördüğümde ajanda zannettim. Kargocu gidince gönderen kişinin numarasını aradım ve bana bir süre sonra geri dönüş yaptı. Bana, ‘Ya sen bu şekilde bir talepte bulundun, ya da başkaları senin adına talepte bulundu’ dedi ve istememem dahilinde geri gönderebileceğini söyledi” dedi.